Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
У опиум со друшките. Си пиев мартини, мрчев за „дотераните„ девојки и момци што проаѓаа, плакневме очи на португалските ракометари ваљда :) Единствено лошо беше што на масата до мене седеше Џеј Џеј (Јован Јованов кретенот) и не можев да го глеам. Се смеевме зошто еден тип проаѓаше со слика на едно дете демек болно од нешто (а другарка ми знае дека типот наркоман е и сто години се шета со истата слика) и цело време им се стааше на едни дечки не знам од кај беа, али коси очи имаа, и им зимаше пари и цигари бе, бог да чува. Парк, тапа. Дома... толку од мојата вчерашна ноќ.:)

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
оххх бев низ градов ама досадно, ги немаше друшките, другарот... уффф едвај чекав да си дојдам дома кај моето компјутерче :vozbud:

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Snoshti bev doma i si ircaf so zena mi..isto i vecherava...:D:D:D

Peace

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Низ град,Во Ања,Низ Маало:)...закон сме си поминалеjeee

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
синоќа се убив од слушање музика, се подестив на старите добри времиња кога панкот ми беше начин на живот :)

а воедно се чувствував и исполнето... за прв пат последниве 3 месеци...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
на кафе со дечко ми и си поминавме преубо :pipi:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Низ град,Во Ања,Низ Маало:)...закон сме си поминалеjeee
А од кое село си пер, и што така низ град ти текна.. :)

Уууууу каква вечер синојка!!! Прекрасно си поминав!! Најбоље!

Скренав од досада дома :cry:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Вчера во парк... Отидов само со двајца другари и на крај се собравме 10тина луѓе, кај Гоце на тревата... Закон пројдовме, јас се избламирав максимално пред еден тип, заебанции паднаа (претежно на моја сметка, лол) и така... После тоа дојдоа овие двајцава кај мене и гледавме женски баскет, некој ретардиран филм и заспавме пред климата. о 8 саат сите се разбудивме укочени:)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Дома, бев капната од на вежбање. :(

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Бев на Врчак.. Типацот 20 мин го мрдаше микрофонот, после направи 20 мин пауза.. Па уште некоја песна и ФАЈРОНТ.
Испеано на плејбек шта да ви причам ..

Три пивца. Атмосфера = 0 :kesa:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
аууу синоќа... па си легнав уште во 1 и нешто како што ми текнува... седев пола вечер (до 00 и нешто) пред ком... а после се трудев да не заспиам по патот до креветот.. многу интересно

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Па... Како би се кажало најдобро... Бев во парк, го видов типот со кој вчера се договоривме да се најдеме (бај д веј, вчера бев пијана и заборавив како се вика) и чекав момент да идам да се поздравам иако овој се ѕвереше во мене едно време - за на крај да ми се изгуби и да неам поим ни кој е ни каде е..
У секој случај - утре си ветувам дека ќе опраам ситуација.
Аххххххх

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.065
Во паркот во Кочани, запознаф една Марифетџика. Се видоф со старата дружина, пиефме многу Скопско Магнум.... сеа едвај куцам на тастатура.

Kajgana Shop

На врв Bottom