Suvopi4est
The One & Only
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 148
- Поени од реакции
- 18
тапа си дечко земи тренирај напредна генерација иде .. ке те силуваат !богами да... толку беше кондицијата...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тапа си дечко земи тренирај напредна генерација иде .. ке те силуваат !богами да... толку беше кондицијата...![]()
6 pati so devojkata(posledniot pat bese tesko) a sam mislim deka 8 mi e licen rekord. Se e do rutina i trening![]()
6 pati so devojkata(posledniot pat bese tesko) a sam mislim deka 8 mi e licen rekord. Se e do rutina i trening![]()
гчедам дека темава е само за машки, па ке кажам за бившиот, највеќе можел до три пати, навистина ми е чудно кога ке прочитам до 6 пати? Аман бе, па многу е и префорсирано некако.
:smir: знам, ама па баш заота си викам, ај форум е, зошто да се лаже кога никој не ти го знае идентитетот, јас тука барем сум најискрена, на кафе може и да те излажам за вакви осетливи темишо мислиш на форум сите кажуваат вистина? Изиграваат фраерски кајганџии :baeh:
12 пати за 12 цаса.гчедам дека темава е само за машки, па ке кажам за бившиот, највеќе можел до три пати, навистина ми е чудно кога ке прочитам до 6 пати? Аман бе, па многу е и префорсирано некако.
12 пати за 12 цаса.