Suvopi4est
The One & Only
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 148
- Поени од реакции
- 18
тапа си дечко земи тренирај напредна генерација иде .. ке те силуваат !богами да... толку беше кондицијата...
тапа си дечко земи тренирај напредна генерација иде .. ке те силуваат !богами да... толку беше кондицијата...
Го имаме рекордерот6 pati so devojkata(posledniot pat bese tesko) a sam mislim deka 8 mi e licen rekord. Se e do rutina i trening
дееееееее бе.... шо дете ќе беше ти???6 pati so devojkata(posledniot pat bese tesko) a sam mislim deka 8 mi e licen rekord. Se e do rutina i trening
шо мислиш на форум сите кажуваат вистина? Изиграваат фраерски кајганџии :baeh:гчедам дека темава е само за машки, па ке кажам за бившиот, највеќе можел до три пати, навистина ми е чудно кога ке прочитам до 6 пати? Аман бе, па многу е и префорсирано некако.
:smir: знам, ама па баш заота си викам, ај форум е, зошто да се лаже кога никој не ти го знае идентитетот, јас тука барем сум најискрена, на кафе може и да те излажам за вакви осетливи темишо мислиш на форум сите кажуваат вистина? Изиграваат фраерски кајганџии :baeh:
12 пати за 12 цаса.гчедам дека темава е само за машки, па ке кажам за бившиот, највеќе можел до три пати, навистина ми е чудно кога ке прочитам до 6 пати? Аман бе, па многу е и префорсирано некако.
12 пати за 12 цаса.