Која Индија не призна бе?? КОј рече дека не призна, ако нашата амбасада во тамошниот регистар ја примиле како амбасада на Република Македонија тоа значи признавање??? ДА!
Па тие воопшто ниту испратиле нота до нас, туку нашите пребарувале на интернет и откриле дека таму сме регистрирани како Република Македонија и еве одма не признале, тоа не значи признавање. Признавање е кога утре владата на Индија одлучи во сите односи да не нарекува Република Македонија.
Сега тие можат ако сакаат да го користат, значи ако имаат добра волја, нашето уставно име, или пак кога ќе им се присака ФИРОМ.
Не летај толку, прво читај ги соопштенијата на партијата твоја па сетне зборувај.
Па и ти шо си наивен, доколку СДСМ ќе беше на власт тоа ќе подразбираше тој да е на власт ( некој од негова фамилијаАма ти, како искусен претприемач на возраст од 20 години, длабоко си уверен дека ќе ти одеше уште подобро да беа СДСМ на власт![]()
Епа ако толку добро ти оди ти дај му пари на Макстил.Хех, нема уназадување никакво, супер ми оди....
ХаХа шо е до мене може Макстил да си пропаднеЕпа ако толку добро ти оди ти дај му пари на Макстил.
нешто повеќе од тебе се разбираБузленце, а што ти воопшто се разбираш како оди процедурата за “признавање“?
Добро е што не е до тебе.Амин.ХаХа шо е до мене може Макстил да си пропадне
Protiv samite sebe si.Ако 2006-та гласавме против СДСМ,против кого гласавме 2008-ма????![]()
Kako se osmeluvas da postavis takvo prasanje na nashata BLAGONADEZNA SONJA5?А за кого требаше да гласаме Соње???
Prasaj si go BRATOT,kako najpameten na orumot.А за кого требаше да гласаме Соње???