- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 30
Broo и како е натаму ????Овие денови продолжувам да ја играм, по паузата што ја направив.
Broo и како е натаму ????Овие денови продолжувам да ја играм, по паузата што ја направив.
Не сум почнал сеуште. Инаку приказната ми се допаѓа посебно во третиот дел од градот или во downtown каде што застанав. Ти до каде си?Broo и како е натаму ????
Таа ти е интегрирана графичка така да нема ни до мени да стигнеш мислам : )) (истата ја имам и јас на лаптопот)ке можи да ја играм на GeForce go 6150 128RAM?
Јас ја имам таа, и супер иде, не треба да ти кажувам дека нема да може на HIGH, али супер иде и не сецкаaj kazete dali ke mi igra dobro na vaa graficka
NVIDIA GeForce 8600 GT
aj kazete dali ke mi igra dobro na vaa graficka
NVIDIA GeForce 8600 GT
Не верувам дека ќе можеш да ја играш со тој процесор. Премногу е слаб за да ја "handle" GTA IV...Извини, ама тоа еvaka stojat rabotite
Intel Pentium Dual CPU
2.20 Ghz
2,.00 GB Ram
samo so imam service pack 2
Јас ја играм на слична конфигурација (Core2Duo 2.66) и без никаков проблем, не ми сецкаvaka stojat rabotite
Intel Pentium Dual CPU
2.20 Ghz
2,.00 GB Ram
Незнам, нека проба он, па ќе види самиот како е.Јас ја играм на слична конфигурација (Core2Duo 2.66) и без никаков проблем, не ми сецка
vaka stojat rabotite
Intel Pentium Dual CPU
2.20 Ghz
2,.00 GB Ram
знам за сп 3. а сакам да прашам, треба ли да го форматирам компјутерот за да го инсталирам?