Со шо машина ја играш ? :helou::helou::helou:
CPU 3.2 GHzСо шо машина ја играш ? :helou::helou::helou:
Кажи што конфигурација имаш?
8600GT или 9600GT?
Знае некој каде има низ Скопјево да се купи ?
ima na zelen pazar,a ima i eden covec sto prodava igri vo aerodrom kaj tobako 2 od doma gi praj i ke se cekate da ti ja donese.Za gta 4 e 240 den na 2cd od 8.5Gb.Знае некој каде има низ Скопјево да се купи ?
Процесор Dual Core ili не????CPU 3.2 GHz
Nvidia GeForce 9400 512 MB
2 GB RAM
јас ја играм со 8600гтКажи што конфигурација имаш?
8600GT или 9600GT?
Гледам има многу заинтересирани ако сакате можеме да се договориме симната ми е од торент уште пред 10 дена кракувана, па пишете ми на профил.ima na zelen pazar,a ima i eden covec sto prodava igri vo aerodrom kaj tobako 2 od doma gi praj i ke se cekate da ti ja donese.Za gta 4 e 240 den na 2cd od 8.5Gb.
И мене вака ми правеше, и незнам како, самата ми се поправи.имам проблем со зачувувањето на сетирањето на графиката, односно... ако наместам некои сетинзи и зачувам, после следното пуштање се е вратено како претходно (СВЕ на LOW). Има ли начин еднаш наместените сетинзи да се зачуваат?
фала
маил прати ми.ми треба крак добар ја имам играта ја симнав од торент од интернет ама крак немам плс ПП
До графичките драјвери е,откога ги апдејтував ATI драјверите,мене секогаш ми ги враќа истите сетинзи,стандардните.имам проблем со зачувувањето на сетирањето на графиката, односно... ако наместам некои сетинзи и зачувам, после следното пуштање се е вратено како претходно (СВЕ на LOW). Има ли начин еднаш наместените сетинзи да се зачуваат?
фала