Ццц да им ебам мајката на новите драјвери на NVidia, 20 тројанци и adaware ми се појавија одкако ги инсталирав, а ги симнав од нивната официјална страна, ѓубриња гнасни.
Инаку пред да инсталирам новите драјвери играв на Текстури на medium зошто не ми даваше да ставам повеќе, тоа под него на Highest, Distance на 30, може и повеќе али не видов некој голем бенефит од тоа, едно време го играв и на 60 некаде иако пишуваше дека е повеќе од што може графичката да ми поднесе али немаше гајле, Distance detail ми е на 80 мислам, Cars нешто ми е на максимум и Shadows на 2 под максимумот, резолуција на 1440х900.
Искрено мн сум разочаран од графиката, не што е малце тапа него побарувачката е ненормална во споредба тоа што го нуди, јадев гомна дека Crysis Warhead не е оптимизирана добро али оваа ја јаде и тоа ептен!
Играта е перфекција, интересна приказна, интересни мисии, ептен добри моменти има, игривост од 10 можни 20 и давам
Единствено малце што ми е чкарт е што кога зборуваат српски ставаат руски акцент, тоа само не ми се свиѓа...