ако користш xp супер ке ти биде уште 512рам али ако си на Vista уше 1гб.Ке ја фати на
1 GB ram
2.44GHz duo core
Radeon X1650 Series 512 mb ATI
дај линк, баш ме интересира кој еабе securom bypass нешо викаја ама на Vista прави проблеми кај мене, дај мац пратиго твојо да го видам.
ако користш xp супер ке ти биде уште 512рам али ако си на Vista уше 1гб.
ок пред 30мин пронајдов функционален крак работи супер, 30мин играв нема никаков проблем ме бндиса 2та мисиа, кога треба да му се јавам а роман дека идат 2ца натре каде што бара пари, сега одам на факултет после кој сака ке му пратам линк за крак.
а ти го немаш пробано кракот кај тебе на профил за дали работи или не?За оние кој имаат проблеми со кракот нека ѕирнат кај мене на профил и нека искоментираат дали работи,,,,
A patch was announced. А и да стигне за брзо време, пак ќе им биде потребно доста време за соодветен крак за тоа да се направи.Ова е најнеоптимизираната игра што се нашла на мојот HDD.. дури и Crysis (која е графички најубавата игра што до сега се има појавено, без конкуренција) има помали побарувања, а изгледа 10 пати подобро. Значи, немаат мозок developer-иве.. наместо прво да направат PC верзија, па после од неа да прават портови за конзоли (како што треба да е), они обратно. ММЕ, и онака сите игри се прават на PC!
А, да.. освен проблеми со перформансите, има и еден game-stopping bug: на една мисија за Brucie која не може да се прескокне/избегне, не можеш да се логираш на компјутер во TW@.
Оваа најтешка за кракување испаднаA patch was announced. А и да стигне за брзо време, пак ќе им биде потребно доста време за соодветен крак за тоа да се направи.