GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
pa taka
ako sakas da znaes mnogu polesno ja igram ja gta san andreas i stories so joystick na ps2. mnogu polesno se vozi a malce e tesko da se nisani ama se naviknuvas.

Никоја игра не може да ме натера да купам конзола, ако не ја направат за на пц не се замарам

ке биде ОГРОМНА ШТЕТА ако не излезе за PC :nesum:

Ќе излезе. Прво да се задоволат сите што купиле (и ќе купат) некоја конзола, па после ќе дојде ред и на нас :zlo:

Како и да е ќе постои и компјутерско издание на ГТА4 , само прашањето е на колку време ексклузивност се договорени со мајкрософт.

А да, GTA4 ке има и вграден мултиплеер. Значи во казанот се ставени пешаци, коли, полиција, на тоа додајте 10тина играчи со зољи и рецептот се вика тотална хаварија. Ќе има и одприлика 15 гејм модови со стандардни deathmatch i team deathmatch до разни coop мисии како и Cops & Robbers мод. На Xbox/PS3 лимитиран е на 16 играчи ама на PC верувам дека ке оди повеќе.

/sign out

Ако можеш да ја вртиш Assasins Creed,ќе можеш и GTA IV.

Него Dx 10 ќе биде? :)

GTA не се свртува бре. :) Од 3ката па наваму, нема класични свртувања како на другите игри... :)

Има! Ги поминуваш сите мисии, ја поминуваш и последната мисија, па следи клипче како завршува приказната од цела игра....... и те носи на главното мени :)

и одкога СИ ЈА СВРТЕЛ, можеш да си пуштиш некој сејв, па да бидеш главен у град :):):)

u vtornik ke iskoci gta iv ako nekoj znae koga ke dojde vo Makedonija i od kaj da se kupi neka pise

Излегува само за PS3 и Xbox360.
Ако сакаш да ја купиш оригинал,претпоставувам дека ќе ја има во Германос дефинитивно,за цена од некои 4000 ден.

За 360ката веќе излезе на торрент. 4000 денари многу се, види порачај преку www.play-asia.com

Dragan IDC сеа видов на мсн ја нуди сосе Xbox360,HMDI кабел и GTA IV за 300 евра рамно.
Би рекол прилично исплатливо :)

Имаше некои шпекулации во декември (официалниот release date пред да ја одложат), дека најпрво ке излезат 360 и PS3 во текот на мај, а во октомври ке излезе PC верзијата.

Првото се оствари, а за второто ке треба да почекаме. (Многу и не ме интересира оти нема да можам да ја играм, како и сите други нови игри)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom