Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Браво за Кубица!
Има реприза вечерва од трката?

Слабо гледам формула на К5. Не можам да го поднесам Миленко.
Е денеска гледав напоредно Фудбал и Формула и Миленко се изнатресе глупости. Се поболив од смеење. Почна и "Хеј Словени" да ја пее....

Lewis Hamilton and Nico Rosberg will lose ten places on the grid at the French Grand Prix following their pitlane incident in Canada.

www.autosport.com

Слабо гледам формула на К5. Не можам да го поднесам Миленко.
Е денеска гледав напоредно Фудбал и Формула и Миленко се изнатресе глупости. Се поболив од смеење. Почна и "Хеј Словени" да ја пее....
Ihaaa...Mnogu dobri raboti kazuva Milenko, sekoja cest..Jako bese koga kazvase deka mu se zapalila kukata na Mika Hakinen..Toj bil so dve devojki vnatre, i vika mozam samo da zamislam so pravele tie vnatre so se zapalilo, no ajde da ne pravam erotski filmcina tuka...I koga Coulthard lani se cukna vo eden bolid, ovoj izvika Red Bull vi dava krilja, ama na Coulthard ne mu dade...Sepak, od Tabakon e milion pati podobar i mene interesno mi ja vodi trkata..zadovolen sum...

Таа маслинката Хамилтон виде дека оди кон судир и сврте и се бапна во Раиконен...а одеше кон Кубица. Чатал!
Браво за Кубица,многу ми е мило за него, иден шампион.
Сепак, најдобриот потег на трката беше на Маса. Еден од најдобрите во последниве неколку сезони.На таква кривина да минеш двајца...
Криво ми е што ја гледав трката во кафич...не можев да го слушам Миленко.:pos2:
Слушам пак брилјирал...:)

Сабајлево ја видов снимката на сударо Хамилтон-Раиконен.
Шо напарај ХАмилтон? Одеше право во едно БМВ, и сврти и се удри во Кими. Не разбирам шо мислеше да прај. Остра казна треба за него.

еве го сударот
само не знам шо му беше на овај Ѓупилтон, како намерно да сакаше да го удрит

Црвеното светло на боксот одеднаш светна, Кими и Кубица застанаа во последен момент, а возачот кој сите го фалат не прикочи и заврте се бапна во Кими.
Казнет е Хамилтон со 10 места во Франција, изгледа 10 места поназад ќе стартува од она што ќе го извози (не сум сигурен).

мамето негово црнечко!!!!!!на живци ми иде,копиљ скапан, од картинг у формула седнува,и мисли од 60км/ч ке закочи у место,циган

Црвеното светло на боксот одеднаш светна, Кими и Кубица застанаа во последен момент, а возачот кој сите го фалат не прикочи и заврте се бапна во Кими.
Казнет е Хамилтон со 10 места во Франција, изгледа 10 места поназад ќе стартува од она што ќе го извози (не сум сигурен).
Тој е "најдобриот" возач.:pos2:

еве го сударот

само не знам шо му беше на овај Ѓупилтон, како намерно да сакаше да го удрит

да бе..намерно беше..само штета што не возеше побрзо да го удри појака.Како може вакви глупости да тресете.Го удри и тоа е тоа..се случува.поради таа грешка наредната трка е казнет.И крај на приказната.Колку изгуби Кими толку изгуби и Хамилтон.Која ќе беше користа на Хамилтон да го исфрли Кими од трка а истовремено и он да испадне.Некој сега ќе каже , па Кими ќе победеше..И што ако победеше , не е последна трка па да решава.Еве да претпоставиме дека Кими ќе победеше , Кубица втор , Хамилтон трет...сите ќе беа во три бода разлика.Така да стварно не гледам резон намерно дека некој некого удри.Чиста возачка грешка во комбинација со темпераментот на Хамилтон доведе до сударот.

да бе..намерно беше..само штета што не возеше побрзо да го удри појака.Како може вакви глупости да тресете.Го удри и тоа е тоа..се случува.поради таа грешка наредната трка е казнет.И крај на приказната.Колку изгуби Кими толку изгуби и Хамилтон.Која ќе беше користа на Хамилтон да го исфрли Кими од трка а истовремено и он да испадне.Некој сега ќе каже , па Кими ќе победеше..И што ако победеше , не е последна трка па да решава.Еве да претпоставиме дека Кими ќе победеше , Кубица втор , Хамилтон трет...сите ќе беа во три бода разлика.Така да стварно не гледам резон намерно дека некој некого удри.Чиста возачка грешка во комбинација со темпераментот на Хамилтон доведе до сударот.

Не е работата во испланирано намерно удирање, туку кога сфати дека беше касно и не може да закочи тогаш сврте во Раиконен.

Еве што изјавил Раиконен за инцидентот:

"I'm not angry but what Hamilton did was inexplicable. More, it was stupid."

Бооо слепец Хамилтон. И кај најде да се закачи баш во Кими. Како не можеше да го удри Кубица, ќе му направеше услуга на Кими. Инаку ако не се направеше инцидентов 70% дека Кими ќе беше прв.

Не е работата во испланирано намерно удирање, туку кога сфати дека беше касно и не може да закочи тогаш сврте во Раиконен.

ххахах....добро тоа кога гледаш од призмата на Ферари фан...јас како обичен гледач не го видов тоа така.Инстинктивно се обиде да ги избегне и двајцата...али во ред е...фановите на ферари нормално е да го напаѓаат Хамилтон.Секогаш имало и ќе има две мислења, објективно и субјективно.Никаде не сретнав некој реален натпис од спортски новинар или аналитичар директно да го обвинат дека намерно го направил тоа.Ако добро се сеќавам Шумахер истото го правеше само што он го правеше на многу поопасни места, во трка , при поголеми брзини,па никој не го "уби" за тоа.Кажав еднаш и пак ќе кажам , Хамилтон си доби заслужена казна за наредната трка.Ќе нема тогаш пречка Кими да победи.Не треба да се фрла со дрва и камења за нешто што според мене беше чиста возачка грешка.Сепак првенството е долго и има уште многу трки.Ништо не е решено.Ќе има уште интересни трки до крај.

ххахах....добро тоа кога гледаш од призмата на Ферари фан...јас како обичен гледач не го видов тоа така.Инстинктивно се обиде да ги избегне и двајцата...али во ред е...фановите на ферари нормално е да го напаѓаат Хамилтон.Секогаш имало и ќе има две мислења, објективно и субјективно.Никаде не сретнав некој реален натпис од спортски новинар или аналитичар директно да го обвинат дека намерно го направил тоа.Ако добро се сеќавам Шумахер истото го правеше само што он го правеше на многу поопасни места, во трка , при поголеми брзини,па никој не го "уби" за тоа.Кажав еднаш и пак ќе кажам , Хамилтон си доби заслужена казна за наредната трка.Ќе нема тогаш пречка Кими да победи.Не треба да се фрла со дрва и камења за нешто што според мене беше чиста возачка грешка.Сепак првенството е долго и има уште многу трки.Ништо не е решено.Ќе има уште интересни трки до крај.

Баш обратно е, гледано од призма на Хамилтон, ама тоа е, голем процент од возачите би постапиле исто во таква ситуација, зошто, ако ти се даде шанса да го заебеш најголемиот ривал да не го сториш тоа? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom