Што највеќе ви фали во вашот мобилен телефон?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Што највеќе ви фали во вашот мобилен телефон и би сакале да го имате? GPS навигација, поддршка за Wi-Fi, екран на допир, мобилна телевизија...

Штоперка, видео телефонија, Симбиан 9.1, QWERTY тастатура, блутут тастатура на расклопување и Wi-Fi.

Блиц и екран на допир.

Бројот од една колешка.... :(

А од опциите, мислам дека имам се шо ми треба. Ама тоа го мислев и кога имав 5210.

Камерата само да е 3.2МП наместо сегашните 2. Ама сепак сум задоволен зашто екранот е перфектен и на мобилен сликата се гледа подобро од некои со 3.2МП токму поради големината на екранот.

Меморија... нема место за картица :(

камера од 5 мегапиксела...
друго ништо

Што највеќе ви фали во вашот мобилен телефон и би сакале да го имате? GPS навигација, поддршка за Wi-Fi, екран на допир, мобилна телевизија...

Misticen so telefonce imas ???? Ko da citav za nekoj admin dek imat p990??????

Inace cekam p1 taka da nisto ne mi falit :D

EDITED:

Janev malu sum skeptik za mobilen so kamera !!! Pogotovo 5megapixels sakav da ti recam i so 2mp ak ti se brzat ke slikas so mobilen zato e i staena kamerata na mobilniot za da mojs nesto da slikas na brzina da ne nosis digitalen!!!Ama nikoj bas nikoj telefon nemojt da istajt slika ko bilo koj digitalen NIKOJ TEL!!!!!!

Моментално, ако толку ве интересира, на мобилниот ми фали десно soft button и No button.:pipi:

И да, умирам од сериозност.

Имам екран на допир, и ништо посебно не претставува.
Само сакам уште малку да биде појака камерата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom