Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Misticen so telefonce imas ???? Ko da citav za nekoj admin dek imat p990??????
Inace cekam p1 taka da nisto ne mi falit
EDITED:
Janev malu sum skeptik za mobilen so kamera !!! Pogotovo 5megapixels sakav da ti recam i so 2mp ak ti se brzat ke slikas so mobilen zato e i staena kamerata na mobilniot za da mojs nesto da slikas na brzina da ne nosis digitalen!!!Ama nikoj bas nikoj telefon nemojt da istajt slika ko bilo koj digitalen NIKOJ TEL!!!!!!
P990 пројде, моментално HP iPAQ 6915.Misticen so telefonce imas ???? Ko da citav za nekoj admin dek imat p990??????
Aх, ќе ти фалат доста работи пак, на пример GPSInace cekam p1 taka da nisto ne mi falit![]()
Како нема карти? : )A so ke ti e GPS???? Karti nemat ILI ako napraet nemat da se tocni ti vikat svrti levo a to nemat vrska tuku HP e mnogu dobro malce golemko tesko ama mnogu e zakon
Абе на 6110 мислам беше моделот Навигатор што се викаше, не ми се веруваше кога видов колку детално ги прикажува улиците и колку брзо те лоцира кај се наоѓаш.A so ke ti e GPS???? Karti nemat ILI ako napraet nemat da se tocni ti vikat svrti levo a to nemat vrska tuku HP e mnogu dobro malce golemko tesko ama mnogu e zakon SO PARI GO ZEDE???
DAN znajte so proccesor imat p1???