С
Спенсер
Гостин
sega imame nova himna, i opaa, pobeda nad hrvatska, NAPRED MAKEDONIJA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
te podrzuva so ova!!! baska pesnata na deni te cuva ja ima napraveno gogo vodzata na cpb navivac so golemo iskustvoНа тоше песната е добра, али сметам дека песната на Дени те чува е идеална за навивачка химна
te podrzuva so ova!!! baska pesnata na deni te cuva ja ima napraveno gogo vodzata na cpb navivac so golemo iskustvo
sega imame nova himna, i opaa, pobeda nad hrvatska, NAPRED MAKEDONIJA
На „Удри јако“ сте и го згрешиле терминот.
Кога цајканите ги тепаа Хрватите, е тогаш треба скандирање „Удри јако! Удри јако! Удри јако! Удри јако! Удри јако!“![]()
Инаку многу ми е мило што победи песната на Тоше.Највеќе ми се допаѓаше,иако и на Дени те Чува и Суперхикс не беа лоши.
Инаку чув муабети(кои не значи дека се точни) дека нашите јужни соседи се бунеле за песната на Тоше,бидејќи во текстот се спомнува Александар.Знае ли некој за ова нешто?
da da da i ja te podrzuvam so nastapot!!!! baska mislam deka si napravija dobra reklama na imeto na nekoj covek sto veke ne e megu nas sto mene licno duri i mi se zgadiИскрено песните на Дени те чува и Тоше беа најдобри. Сепак мислам дека требаше да победи песната на Дени те чува некако понавивачки ми звучи.
Со сета должна почит кон Тоше, нека почива во мир, ама никој никогаш нема така да ја испее таа песна...а плус беше многу морничав настапот.