Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
daj kazite nekoj dobar napagjaci levo krilo i defanzivci dobri

Друже, можда веќе имаш најдено играчи на позицииве (nekoj dobar napagjaci levo krilo i defanzivci ) но сепак би ти дал совет за некој играч на овие позиции:

Напад: Klose, Rafael Sobies(Betis),
лево крило: Nani, Vicente, Sneider(Ajax)
одбрана:Raul Albiol(Valencia), Vidic, Dani Alves,

кога излага нов Менаџер 07/08 дан знае некој или дајте линк ако има излезено да спуштим од нет ?

Da ne slucajno ja znaete USM 98 (ultimate soccer manager) porano dosta ja igrav, mnogu interesen manager bese so dosta animacii i sliki od stadion, natprevari, prodavnici za dresovi, kancelarii, mestenje utakmici. Ako ja ima nekoj neka pise

почнав со cm2001/02, и редовно ја играм секоја наредна ама таа највеќе ми се допаѓа зашто е најтешка, овие новиве се некако многу лесни.ќе чекаме
2007/08 да видиме каква ќе биде:vozbud:

da be da za football menager i daj kazite nekoja finta za poeftino da gi zemam igracite sve nad 30 milioni gi placam a ovja pojakive pod 70 nemoes da gi zemes

E nomojt brat ima edna finta ama mnogu e komplicitana , treba podlaboko da navlezes vo igrata "hakerski" so se veli , jas ja igram FM2007 mnogu mi e dobra , so Milan imam drim tim napraeno dOo 2015 se so e mozno osvoiv nareden post ke stavam i sliki so igraci imam , sea ja pocnav odnovo 2010 Gilardinjo najak e 23gol na 20 natprevari vo seria A .

Ako baras napagjac , a voedno i levo krilo probaj zemigo Sergio Aguero od Atletiko Madrid 20 god. ama i mnogu skap (85 000 000 jas go zedov) , a i nani e dosta dobar!!

Сега за сега нема уште излезено Менаџер , освен Премиум Менаџер ама поглуп менаџер немам видено... ајде уште 25 дена и ќе излезе нов... :salut:

Procitav edna informacija deka na 19-ti izleguva novata FM. Znaci za 2 nedeli.

Go igrase nekoj demoto?

Платив 73 милиони за Ибрахимовиќ во втората сезона со Рома.. 52 гола во 49 утакмици, сам ги освои Seria A и Лига на Шампиони :)

Претходната сезона ги купив Theo Walcott од Arsenal (AMR/FC, 17 години, 15 милиони евра) и Nicolбs Millбn од Colo Colo (FC, 15 години), ги тренирав цела сезона заедно со Okaka и Aleandro Rosi.. сега имам 3 ѕверски напаѓачи по 17-18 години и супер дефанзивец од 21 годинa :)

Начекав и неколку 15-16 годишни деца со супер stats, ама не можев да ги купам поради ограничување на Рома (не смее повеќе од 1 играч со државјанство на земја надвор од EU).

Palacio od Boca za 11,500 000 се зема и е одличен напаѓаЧ
Marcelo од Fluminence за 8.000.000 најдобар лев бек на менаџерот

Procitav edna informacija deka na 19-ti izleguva novata FM. Znaci za 2 nedeli.

Go igrase nekoj demoto?

Јас моментално го играм демото :)...пред 2 дена го спуштив од нет ама на оваа верзија од демото шо го имам јас,има само 2 лиги ( англиска и шкотска лига )..колку шо гледам има бајаги новини на менаџеров ( за разлика од предходниот )...единствено шо малку ме нервира е новиот скин...бел е и малку ме замара ( иначе графички е супер )

Јас го играв демото!!!Има Два вида на демо едното е Vannila,а другото е Gold.Разликата е во тоа што во vannilа имаш две лиги и нема слики на фудбалери,дресови....а сето тоа го има во Gold.Инаку играта ќе е стварно е добра,има многу новитети и како што вели Ptolomej Само скинот не чини
P.S.-Играва излегува на 19 овојо месец!!!!

Знам дека има 2 вида на демо и дека Gold демото е многу подобро ама не ми се трошеа 500 и кусур мегабајти за да го симнам ( башка шо не ми се чекаше скоро 2 сати додека се спушти )...хе хе хе...затоа си го спуштив vanilla демото бидејќи ме интересираше само да видам како изгледа и шо ќе има ново...ќе си почекам 2 недели да си ја земам целосната игра а за тоа време играм со Blackburn и се мачам да опстанам во Premier Ligue :)

Steta sto nema germanski quickstart vo demovo, bas mi se igrase so Bayern. Aj ke se strpam uste 2 nedeli, a za toa vreme ke si igram so Manchester ili Real. So United pocnav vise, stvarno e zaebano na pocetok, ima mnogu povredeni igraci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom