Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Утакмицава беше тешка морам да признаам!Нивниот среден ред маркираше доста и не му остави простор на Монтоливо да дистрибуира топки,бар по мое мислење.Али добро е што одбраната одигра добро и си дојде нашата шанса.За Де силвестри ја сум пре задоволен.За прав натпревар одигра феноменално,а плус и од повреда се враќа и пола лето не ни тренираше прво со Лацио па после и ради повредата.Супер изигра.Муту не изигра лошо,ама се гелда дека не е 100% спремен.Јас не се сложувам дека Муту е потрошен материјал и дека неговото време пројде.Лани даде 13 голови а колку време беше повреден!?Скоро цела полусезона.Ума уште фудбал во Муту сигурен сум и Прандели го чуствува тоа.Јоветич добар како и секогаш и повторни kid of the game :wink:Храбар потег на Прандели да стави едно дете да шутира од 19 години покрај шутери како Варгс,Монтоливо,Занети,Маркиони...Браво за Јове!Фреј морам да го спомнам.До сега мислам дека Фреј нема грешка направено.Брани во животна форма и мислам дека е број 1 у Италија бар сега за сега.Легенда на клубот.Битно е 3 бода земавме на тежок терен,па сега нека мислат на Ливерпул кој е во страшна форма.Ако играме паметно можеме да победиме.И они се од крв и месо така да можеме да победиме.