Tuning

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
А со фиќо без полосовини нема лудување :vozbud::vozbud::vozbud:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не се кратат... Туку наместо полуосовините и прељубниците од фичо, ставаш кратки полуосовини и зглобови од 101/Југо.

Значи кај Југата моторот е поставен контра од насоката на движење на возилото и едната полуосовина е подолга, другата е пократка (така е кај сите модели на возила со погон на предните тркала со исклучок на Ауди).

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Opel Calibra

Eve ja Calibrata sto ja slikav denes a za koja vi spomnav vo prethodnite postovi:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Tuning во авто-сервис ИЦЕ-МАЦЕ во Илинден...

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Можел да најди друк спојлер за гепекот и хсеон фарови и штопови иначе другото е супер

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Никогаш не ми била јасна онаа мрежата како за кокошарник...

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.909
Поени од реакции
726
Никогаш не ми била јасна онаа мрежата како за кокошарник...

Колата е ок во глобала,ама спојлерот некако не ми лежи многу ми е избацен а за мрежите и јас не би сакал некоја таква голема подобро ке барам некој браник со малку мрежа и некоја подискретна боја да е а вака многу боде очи па се прља и се витка....

ЕДИТ-Кај ауспухот позади кај левиот како е извиткана е за тоа зборам....

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Toa pozadi sto e ostetena mrezata e od zajak,ima udreno eden zajak a ne e ciganski napraveno ako nekoj veke pomislil na toa :smir:
P.S. Svetlata se ksenonski ama ne se poznava na slikata?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Како удрил зајак со заден дел е доста интересно да се објасне, а мрежата си е ок, само можел да ја направи пр. темно сивкаста за да не дречи толку многу. Шанкчето назад некако е преголемо (и непотребно) а и за ксенон светлата се мислеше на задните (ако не се лажам) да бидат проѕирни со рефлектирачка (огледало) позадина и со црвени и портокалеви делови внатре во нив.

Нешто слично на ова:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Како удрил зајак со заден дел е доста интересно да се објасне, а мрежата си е ок, само можел да ја направи пр. темно сивкаста за да не дречи толку многу. Шанкчето назад некако е преголемо (и непотребно) а и за ксенон светлата се мислеше на задните (ако не се лажам) да бидат проѕирни со рефлектирачка (огледало) позадина и со црвени и портокалеви делови внатре во нив.

Нешто слично на ова:

Zajakot mu pretrcal pred kola i od udarot otisol pod kolata i udara vo zadniot del od spojlerot koj e napuknat ama ne znam dali se poznava na slikata.Mozebi ima nekoi nedostatoci ama izvedbata e dobra a mozelo i podobro ama ne i poloso :smir:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Оваа црна Calibra ми е 10 пати поубава од зелената. СПовеќе сакам кога се средува автомобил да се настојува да има што помалку детали и почисти линии а не што повеќе детали. Не за друго туку чистите линии никогаш или многу потешко излегуваат од мода а претераните стајлинзи многу често за кратко време стануваат кич. Како и да е само мое мислење :smir:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
сакам да ве прашам дали некој од вас ги има видено алфите и delta integrale-turbo на Гоце(САФ) се надевам дека нема никој да прави проблем што го именувам наведениот.еден другар ми има нешто кажувано, ама ке се потрудам да направам некои слики и да се распрашам за перформансите.ке глеам да ги постирам у најбрзо време :helou::helou::helou::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom