Мак звездЕ (Вучич/паскалин/комбуха)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Пред некој ден случајно ја загледав рекламата за новата турбо фолк емисија на која ќе се избираат Звездите ко на гранд е овие ќе бидат на Кафе Браво за да не им плаќаме за името на Град и Пинк:pos:
Ај нека се обиде после ова некој да каже дека не сме зависни од земјите комшиски, дека ние сме сопствени уникатни...Патиме по проклетата Југославија, па затоа ќе се пее најмногу Југословенка
Има некој повеќе инфо околу турбо факинг фолк избирањево???Знам дека само Вучич ќе биде нешто водител и дека ќе се бира Звезда

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Хепа штом е тој, Вучиќ, ја има закупено Универзална за цела есен па и зима, не сум баш сигурен.
Инаку ова не е Гранд, Пинк, WTF... Ова е изгледа обид на Вучиќ да се врати кон корените, т.е. Вашите 5 минути втор дел, или нешто такво. Само Милко веќе нема да им се јавува на телефон :pos:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ќе биде вашите 6 минути.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Ако бидат 6 минути ќе бидам среќен...да не бидат 6 месеци

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
:)glupost nevidena .ako e toj vucic organizator vece se znae odnapred :) pogolem glupak nema vo zemjava .i kanal 5 mu pagja rejtingot bas poradi nego .neka se zamislat vo kanal5.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Парот од пеколот издрканиот драган и звезде гранда а бе лепоти не 6 месеци 6 години се плашам да не биде.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Б’рн, ние, луѓето со изграден вкус за квалитетна музика сме малцинство. Драган Вучиќ совршено знае што да им даде на масите.

Прв пат кога го избркале од Сител, причината била тоа што почнал од спонзорите на Вашите 5 минути да добива суми од кои на луѓето во Сител им се свртело во глава. Еднаш спомнуваше цифри у стилу, на Сител им плаќал по 20.000 марки за одреден период што ја снима емисијата и што му ја емитуваат, а од спонзорите збирал преку 100.000.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
јеа, уан енд онли драган вучич !

драган: вечерва за награда доделуваме мрз плеар (читај како што пишува mrz место mp3) со рс (ерес место PC-пи си) поддршка.

имало во некоја соба огромен пајак, никој не можел да го избрка.
влага Рамбо, искача и вика
- ЛЕЛЕ КОЛКАВ ПАЈАК. и си иде
после влага Стивен Сигал, искача и вика
- ЛЕЛЕ КОЛКАВ ПАЈАК. и си иде
и на крај влага Драган вучич, пајакот искача од собата и вика
-ЛЕЛЕ КОЛКАВ СЕЉАК

пс. мора да ја чуете песната на КУР (културно уметнички работници) посветена на драган со наслов неговите 5 минути.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Јунаците од темата Симтоми оф биинг а сељак, ќе се тепаат за аутце.
Тоа...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Да не биде Габче жабче хостеса :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Пак ќе го гледаме Вучиќ со алвите и кафињата во раце,а отпозади мрсните Бугарки:tapp:.

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Епа драги мои, најебали смо...

Сеа што да завртиш на ТВ, само срања се покажуваат од сите страни, ко adware се...

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
А знаете што е најтрагично, не е толку што тој прави таква емисија туку што точно поради неговата емисија оваа година првпат во историја СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ нема да може да се одржува во Универзална, па ќе биде распрчкан по МНТ, дом на армија и сл. помали сцени.

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Mislam deka shouto ke se vika Makzvedi ili neso takvo? Ispravete me ako gresam...

Kajgana Shop

На врв Bottom