Фан Клуб : Фени Индустри

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
У колку е утакмицата после, од 6 или од 7, знае ли некој ? :)

Edit : Трета победа на Фени Индустри во БИБЛ лигата, овој пат над Спартак од Плевен, Бугарија, со резултат 94-79.:vozbud:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
У колку е утакмицата после, од 6 или од 7, знае ли некој ? :)

Edit : Трета победа на Фени Индустри во БИБЛ лигата, овој пат над Спартак од Плевен, Бугарија, со резултат 94-79.:vozbud:
Имаше и навивачи(имаше и навивачки):back::back: од Бугарија и добро си изнавиваа инаку на 9 декември градоначалникот Ацката ќе оде у Плевен да потпише за побратимување меѓу Кавадарци вс Плевен.
http://www.spartak-basket.com/images/eks1.png хахаха иначе кога ќе имаме ние екскурзија хахахах.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.733
Поени од реакции
3.136
c c c zbratimuvanje eee be posle makedonicite se bratski narod so bugarite pa ke bidat so vakvi potezi...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
^^^^^

Не се пали џабе... скоро сите градови у регионот се збратимени со некој наш град,нормална работа.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Значи кога ќе дојдат скопски навивачи уште тенкови што нема а денес околу бугариве имаше двајца полицајци.Си се шетаа нормално низ сала.На крај дури им честита спикерот некој нивен празник па сите и му исплускавме.Ок позитивни се тие релации во секој случај...

За утамицата...Мислам дека се потврдува тоа што некогаш велев дека Богоев е најдобар плеј во Македонија после Врбица секако.Дечкото после првиот натпревар аклиматизација игра во невероватна форма.Истото важи и за Поповиќ.Истиот Ифтим на кој му свиревме и исмејававме денес Јасмин стоечки му аплаудираше.Не ни е криво пошто си заслужи.Не ме бендиса тоа што Горан ми се чини по малку и заљубомори на Ифтим.На крај ја зема топкта и како да сакше да каже ее па и ја сум тука.Но јасно е дека неможе секој за се да го биде.Тимчо е за влезови а Горан е далеку подобар шутер и можат да се надополнуваат со тоа шо Горан би бил бек а овој плеј.Незнам кога ќе се врати Огнен но тој би требало да се грижи за место во составот.Сите со нетрпение го чекаме Вардар кој со ваква игра ќе изгуби дебело како што му се сите наапани

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тимба мајсторе :) Together_Lozari, кога ти зборев дека е најдобар се смееше :) ?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Тимба мајсторе :) Together_Lozari, кога ти зборев дека е најдобар се смееше :) ?
Ова што го играше вчера никогаш не го играл за Струмица.И тогаш беше добар но по малку себичен.Вчера беше невероватен.Нека продолжи така.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Хаха, Тимбата со Мираковски се најдобрите плејмејкери во Македонската лига, во тоа те уверувам.Сум тренирал многу пати со Тимба, и знам каков играч е, без него и не бевте така убедливи, сега според мене сте 98,5% шампиони.:toe:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Значи кога ќе дојдат скопски навивачи уште тенкови што нема а денес околу бугариве имаше двајца полицајци.Си се шетаа нормално низ сала.На крај дури им честита спикерот некој нивен празник па сите и му исплускавме.

Sto ti kazuva sevo ova?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Sto ti kazuva sevo ova?
Па на каков начин беа пречекани бугарите.Мада и тие беа културни и воопшто не провоцираа.Вероватно причината поради коа скопјани се пречекани пожестоко е некое ривалство Скопје и периферија :toe:

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Epa Skopjani mrazite povekje od bilo sto drugo.

PS: Pravis razlika pomegju provincija i periferija?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Epa Skopjani mrazite povekje od bilo sto drugo.

PS: Pravis razlika pomegju provincija i periferija?
Бугарите кога влегуваа во сала кога поминуваа покрај луѓето викаа извини што ќе се поместиш замене а вие кога влегувате ко да влевате во џунгла.Тоа беше разликата.Си навиваа си пееа никој ни им рече нешто ни ништо.Цениш провинцијалец,па очекуваш да бидеш ценет од истиот?Или сакаш тој за тебе да биде сељак а ти за него Бог.Неможе така.Тоа е таа релација која македончето нема да ја преброди никогаш...

Иначе да убаво правам разлика помеѓу двата поима тоа што го згрешив во постот е од друга причина.А и рака на срце блиски се по значење

aaaaaaaaaaaaaaaaa..... periferija
SEDI!!!!! KECC.

Професоре се збунив,кога може да одговарам? :pipi::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom