Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e bitno za bodevite dojde te da se vidime koj e podobar neka si gi osvoi:vozbud:

И уште една лесна победа на Фени, Трајковски е ѕверотиња 4/4 за 3 и само едно промашување за 2 со 18 поени и 1-2 оставени лушпи од банани на терен.:baeh::baeh::baeh::baeh:

Пропадна 'изненадувањето":pos2:
Мајтапот настрана,се знаеше дека дебело ќе го јадиме од Фени,екипа која е далеку подобра од нас!!
Честито победа Кавадарчани:smir::aplauz:

Што е ова бре нови тимби во составот.Добар е Тимчо некако го изменил комплетно шутот.Првите утакмици обрач неможеше да погоде денеска слушам добар бил.Прв пат гледав утакмица на Фени на ТВ.Со Работнички и ми беше чудно малку.Лозари не видов во коа бројка беа меѓутоа правеа солидна атмосфера.А ме интересира ЦПБ колку беа пошто видов дека влегува некој и до крај слушнав само еднаш ДОБРО ЗНАЈ и толку.Играта ни оде во нагорна линија и дај тој Вардар нека дојде во Кавадарци да го изеде сув над 20 коша.Моментално Фени е без конкуренција но да не не залажува тоа.Убеден сум дека ќе има финале исто како ланското Фени:Работнички.Колку што знам на полусезона се спрема нешто кај центарци за подобра Пролет.Но мислам дека Амир ќе врате на било кој удар бидејќи човекот си ја сака титулата назад...

Супериорни сме :) само што имаме две изгубено :icon_conf

бојан бре луге се повампири.леле колку само најдобро изигра.а најјак момент на средбата беше цепелинот на брчков на асисистенцијата на чемата.тој брчков никако не смееме да го испуштиме детето има страшен осет за кошарка,висок одскок,и интелегенција.зверка е!!!:vozbud:
екипата ни е во страшна форма само вака да продолжеме.ај пак у среда имаме билб лига дома:salut:

Леле Ифтим како денса хахаха :лол:

Ифтим :pos: Мики не сокина од смеа каа го плесна воа :tv:

Фени меле ли меле киниса работата само нека се задрже оваа форма сега во среда Спартак Плевен е на ред да го приме поштено јас мислам :helou:

А Вардар само коа ке дое у Кавадарци ке има :sekss::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom