Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Четврти странец во Фени

Вицешампионот Фени Индустри продолжува со подготовките во Кавадарци и, во меѓувреме, му се приклучи и четврти странец. Тоа е Американецот Џејмс Лајф, 25-годишен бек, а нови членови се уште и репрезентативецот Владимир Брчков и повратникот Владо Поповиќ.
Фени индустри и следната сезона ќе учествува во БИБЛ лигата, која ќе брои десет екипи, меѓу кои и Фершпед Работнички. Првиот настап кавадарчани ќе го имаат на 10 октомври во Софија против екипата на Левски.

Четврти странец во Фени

Вицешампионот Фени Индустри продолжува со подготовките во Кавадарци и, во меѓувреме, му се приклучи и четврти странец. Тоа е Американецот Џејмс Лајф, 25-годишен бек, а нови членови се уште и репрезентативецот Владимир Брчков и повратникот Владо Поповиќ.
Фени индустри и следната сезона ќе учествува во БИБЛ лигата, која ќе брои десет екипи, меѓу кои и Фершпед Работнички. Првиот настап кавадарчани ќе го имаат на 10 октомври во Софија против екипата на Левски.

Џејмс еве веќе една недела престојува во Кавадарци и тренира со остатокот од тимот :helou: значи ништо ново :salut:

Ново име или новак кој тренира со екипата е Александар Матовски кој доаѓа од Словенија или пак кавадарчани го памтат по стреет болот што се одржуваше пред некое време се работи за дечкото со плавата коса:helou:

Deckoto e od negotino inace za informacija a kako sto znam u playmaker ke igra ovaa informacija ja znam licno od nego deka mi e drugar a sea ako e najnovo ova sto se zbori ok e poso se neam slusnato so nego moze 4-5 dena

Тиа е математичар бе ! Одеше по олимпијади, кај спортист и математичар лоша комбинација е тоа. И ногу е млад за да играе у првиот тим.

Тиа е математичар бе ! Одеше по олимпијади, кај спортист и математичар лоша комбинација е тоа. И ногу е млад за да играе у првиот тим.
Млад или стар не е битно, ако го бива и играе добро зошто да не е во првиот тим. :smir:

Млад или стар не е битно, ако го бива и играе добро зошто да не е во првиот тим. :smir:

Тоа и јас му велам има капацитет во момчето барем јас тоа што имав да го видам од него на неколку пати :helou:
БТВ Оваа сезона лигата ќе биде многу слаба па така ќе има простор да се докажува и да гради искуство потребно за во иднина

abe so bidna so feni be,ce go bide li vaa godina
kaa so znam od lani si zaminale nekolku igraci i dosle drugi nekoi so recisi i prv pat gi slusam
samo ne mi e jasno zs go prodadija kol,bese eden od najdobrite

Kako moze da ne go bide Feni so oti si zamina Kol imame pak jaki igraci za vo mak ligata sekako sme sampioni a vo bibl ce vidime pozzz :smir:

ne se lupaj u grudi sampioni sekako ke ste bile i lani ke bevte pa na kraj go izedovte pa sudiite vi bea krivi hahaha

У 6 сите на салата пријателска против Вардар Осигурување :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom