Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud::vozbud: vidi tip daaaaaaa via ako dojde u feni i mislam ...........KRAJ e za skopskite timovi :smir:

NEW ROSTER:
ATANAS MANEV 04.07.1990 188
OGNEN STOJANOVSKI 25.01.1985 187
VLATKO NEDELKOV 13.07.1985 183
JAMES LIFE 19.10.1983 190
VLADIMIR BRCHKOV 29.12.1989 193
VLADO POPOVIC 04.10.1982 190
DUSAN KNEZEVIC 13.01.1980 206
MARJAN GJUROV 04.05.1980 201
BOSHKO JOVOVIC 10.10.1983 205
SLOBODAN MIHAJLOSKI 23.02.1982 202
GORAN SAMADRDZIEV 24.05.1980 187

via crnec ako e zemen super ke bide,vaka jak mi izgleda,samo da ne e kaa lani lorens so go dofalime i na krajot nisto:smir:i da prasam od kavadarcani nikoj li nema ostanato,samo skanijata li?oti ne citam tuka pogore u new roster ni igor ni dime ni snupi.aj ako znae nekoj nes neka pise.pozz

Денеска на тренингот беа сите само нигерот не беше сите се супер Огнен има мала повреда ама добар е центарот е страшен Симиќ ќе јаде крем бананки од него и Брчков е супер а Емил изјави дека ќе земе уште 2 деца изгледа од младинската репрезентација а нигерот изгледа ке пристигне утре или другиден.

Ja a razbra deka Skanijata (stariot) mu bil naapan na Emil oti ne go pustil Skanijata (maliot) na utakmicata so avstrija, a go igrael drugiot mladinec od feni ,i sea demek skanijata baranje ce podnesel u gevgelija da igrae.
Negov prv bratuced mi go kaza voa...

Ja a razbra deka Skanijata (stariot) mu bil naapan na Emil oti ne go pustil Skanijata (maliot) na utakmicata so avstrija, a go igrael drugiot mladinec od feni ,i sea demek skanijata baranje ce podnesel u gevgelija da igrae.
Negov prv bratuced mi go kaza voa...

Му текна колку е саатот и на Сканијата он шо мислеше дека ќе биде Коби Брајант а и реално нема квалитет детето незнам зошто го форсират само може и грешам али ја мислам дека подобра варијанта му е да оде во послаб клуб кај шо ќе има поголема минутажа ба да го развива талентот.:helou:
Иначе денеска ги погледав малце на првиот тренинг почнаа со лесно трчање момците како што не обавести Рале сите се ок и нема некој повредени и најверојатно екипата ќе се засиле уште со 2 играчи и плус ќе имало некои играчи од школата на КК Фени млади деца кој одвреме навреме ќе ги убацуват у првиот тим:helou:

A be moze nema nogu talent skanijata ama od tia so se na negova vozrast e nogu podobar. A inace i mene ne me bendisue nogu. Od kavadarci talent nema ispadnato uste pred 10 godini... se unazadujme bre daa :D :D :D

Македонскиот шампион Работнички е во групата А каде што за противници ќе ги има Ловќен Цетиње (Црна Гора), ЦСУ Брашов (Романија), Металац Ваљево (Србија), како и Рилски Спортист (Бугарија) на македонскиот тренер Александар Тодоров, кој е актуелен победник во БИБЛ-лигата. Кавадаречки Фени И., пак, ќе настапува во групата Б заедно со бугарските тимови Левски и Спартак Плевен, како и српски ОКК Београд и црногорски Морнар од Бар.

Сезоната официјално почнува на 10 октомври во Софија каде што силите ќе ги одмерат Левски и Фени И. Првата фаза по групи завршува на 3 март в година, а четвртфиналните средби се закажани за 18 и 24 март. Терминот на фајналфор-турнирот и неговиот домаќин дополнително ќе бидат објавени. Мечевите од БИБЛ-лигата сезонава ќе се играат само во среда и тоа во оние во кои ќе нема мечеви од фудбалската Лига на шампионите

Македонскиот шампион Работнички е во групата А каде што за противници ќе ги има Ловќен Цетиње (Црна Гора), ЦСУ Брашов (Романија), Металац Ваљево (Србија), како и Рилски Спортист (Бугарија) на македонскиот тренер Александар Тодоров, кој е актуелен победник во БИБЛ-лигата. Кавадаречки Фени И., пак, ќе настапува во групата Б заедно со бугарските тимови Левски и Спартак Плевен, како и српски ОКК Београд и црногорски Морнар од Бар.

Сезоната официјално почнува на 10 октомври во Софија каде што силите ќе ги одмерат Левски и Фени И. Првата фаза по групи завршува на 3 март в година, а четвртфиналните средби се закажани за 18 и 24 март. Терминот на фајналфор-турнирот и неговиот домаќин дополнително ќе бидат објавени. Мечевите од БИБЛ-лигата сезонава ќе се играат само во среда и тоа во оние во кои ќе нема мечеви од фудбалската Лига на шампионите
Извор???
Текстот од каде е...:)

А најаката е шо прво коло играјме у Софија :pos:

Да,у Левски а прво коло у библ ни играјме у софија :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom