Фан Клуб : Фени Индустри

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
eeeeeee brat pred 2 sezoni nz koj a pamti taa utakmica rabotnicki vlegoa vo serija,se gazea i idat kaj feni na gosti i nie-krpen tim....i rabotnicki sutiraat 2/29 za 3 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:. Bas ke mi bide milo da se povtori toa

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Де бре олади малку даа...Повиќе постови имаш на нашиот фан клуб отколку на вашиот... инаку, Fair play 2night , please !
Како и секогаш фер плеј...и како и секогаш на домашен терен...Победа!!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ајде, јас заминав да ја гледам Фени!
Форца ФЕНИИИ!

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Како и секогаш фер плеј...и како и секогаш на домашен терен...Победа!!
Фер е воа со знамињата позади кош? По сите правилници треба да ја испразнат трибината...
п.с. Имам другар-кошаркар(јуниор), во неговото 5-годишно искуство во натпревари во Скопје, не се сеќава дека некогаш на скопјани му свирнале лична во напад.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Фер е воа со знамињата позади кош? По сите правилници треба да ја испразнат трибината...
п.с. Имам другар-кошаркар(јуниор), во неговото 5-годишно искуство во натпревари во Скопје, не се сеќава дека некогаш на скопјани му свирнале лична во напад.
Башка 2 пати го плукаа Златевски а овој како пичка само отиде до записничка и се врати назад еднаш се простува али два пати во никој случај мораше под итно да ја испразнат таја трибина одма.
И една работа за примитивците од Центар кои што се нарекуваат градски дечки а немаат два реда школо како не му е срам за расизмот што го прават против Донал Кол ова мора да биде казнето страшно нешто 21 век а такво понашање незнам сварно не објасниво :toe:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
ВИА ДЕЦА НЕМАТ ДВА РЕДА ШКОЛО БЕ КАКО МОЖЕ ТАКОВ РАСИЗАМ БЕ ЦЕЛ СВЕТ СЕ БОРЕ ПРОТИВ РАСИЗМОТ НИЕ ГО ПРИМЕНУВАМЕ ЕБАТИ ШКУПЈАНИТЕ ГЛУПИ ЕБАТИ ОВА МНОГУ МЕ ИЗНЕРВИРА!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
DAJTE BRE REZULTAT U SRBIJA SUM NE MOZAM DA GLEDAM

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
6 ситуациии фаул кош за Работнички.Судиите у аут...
А и сами сме си криви...
Гоцевски тапа не видена,Ѓуров такоѓер,Чемата веќе излишен е секој коментар од 1 до 5 заслужува 0,ги нема тројките на Прековиќ.Во Четврток мора да се вратиме со победа па после да бркаме победа во Скопје но со поинаков пристап од овој...

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Бурекот ки миле нека оде нека сече бурек со носот под ИТНО!!

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
Бурекот ки миле нека оде нека сече бурек со носот под ИТНО!!
сварно незнам што е со типот али ептен е издишан.под кош му ги земаат топките леее!!!!!:nenene:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
DO KOGA KE VI SE KRIVI SUDIITE KAZETE MI??!! POJMA NEMATE SOOCETE SO TOJ FAKT DEKA RABOTNICKI E BOLJE,STO IZIGRA FENI CELA UTKAMICA,NISTO!!! BARATE 3ki D PREKOVIC BOZEEE TAKOV IGRAC SRAMOTA E DA IGRA BE,BIDETE REALNI DEKA FENI E POSLAB PROTIVNIK pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom