Фан Клуб : Фени Индустри

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Козари денес беа на нива. Прекрасната сончева ден максимално ја искористија:party3::party3:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ние се огледуваме на Командант Љека, или како беше? Че го пукам ејј, љеее:music3::music3:

Еј брат, поштуем, брат. Респекат. Тоб си, пеер:icon_cool:icon_cool
Zaso si go smeni VOja Sesirovski ? Izgleda svati deka stvarno ste kako nego :0 .. Drugo , mislis deka si neso smesen so ova Komandant Leka ili ? Samo pokazuvas kolku si retardiran . I skopskiot sleng e kade kade podobar od kavadareckiot , edino PEER ne cini i odma bi go isfrlil .

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе го стаив мистер Шешировски бидејќи не ми текна на ниеден од командантине што се бореа за човекови права. А и гуглав нешто за командант Љека и само ова ми се појави

И после пак го стаив Љека. А овој Хоџа, шо знам...некако глупо ми е, Љека е пофенси:mist:

Инаку кој од вас двајца(Романтичар, центарец) играше FM? Кул игра, зарем не?:icon_mrgr:icon_mrgr

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
мнооооооооогу сериозни... :helou::smir:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Бре бре овие ЦПГ Клабери до коска :party3::party3::party3:

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Лозари не губите надеж ништо не е изгубено само малку среќа да имаме и да се стегнат ЅВЕЗДИТЕ и виа судите да не не ебат волку ке биде има време ИМА !!! :smir::smir:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Лозари не губите надеж ништо не е изгубено само малку среќа да имаме и да се стегнат ЅВЕЗДИТЕ и виа судите да не не ебат волку ке биде има време ИМА !!! :smir::smir:
Мора да има друже пошто уште тоа ни остана само па ќе вијме што како ќе биде со господ напред и со Дончо под кош друго чаре нема :pop:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ќе биде многу тешко, ќе треба да тепаме три утакмици по ред, што јас за тоа би рекол дека е невозможно. Ама кога станува збор за Фени, ништо не е невозможно, зарем не? :pipi::)

Kajgana Shop

На врв Bottom