Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Не ни помислив на тоа(го едитирав постот)....ништо чудно ако и такво нешто се случе:nesvest::sekss::uvo:Море заеби тоа, МТВ а снема, еден ветар појак и замина трасата
Не ни помислив на тоа(го едитирав постот)....ништо чудно ако и такво нешто се случе:nesvest::sekss::uvo:Море заеби тоа, МТВ а снема, еден ветар појак и замина трасата
Веќе се случи баце, нема МТВ.Не ни помислив на тоа(го едитирав постот)....ништо чудно ако и такво нешто се случе:nesvest::sekss::uvo:
Има МТВ!:kez::kez::kez:Веќе се случи баце, нема МТВ.
Шо џабе глеаш...сезоната лани ке ја памтите цел живот таа само историска ке ви остане...а ние имаме многу да зборуваме за кошарка....Сеа дошла
Инаку да ви се пофалам моментално гледам утакмица од пред 12 години, КК Куманово - ОРКА, тоа биле времиња.
Џабе сигурно не е... и да ќе ја паметиме сезоната лани за навек, и оваа ќе ја паметиме уште долго време, и таа по неа :helou:Шо џабе глеаш...сезоната лани ке ја памтите цел живот таа само историска ке ви остане...а ние имаме многу да зборуваме за кошарка....
ForbiddenАбе Кавадарчани ако немате МТВ , постои http://zulu.mk/mrt
Кај мене може да се гледа и МТВ на зулу , кај вас неможе ?Forbidden
You don't have permission to access /redirect/redirect.htm on this server.
Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny2 with Suhosin-Patch Server at zulu.mk Port 80
Излгеда и тоа не постои
Незнам јас тоа да не плачете оваа...а наредната ке бидете како карпош соколи што беа...гарантирам...железната индустрија е во стагнирање и нема производство...татко ми е надзорник во металските индустрии изнае баш точно како стојат работите...затоа...ке ви кажеме (како што викавте баш вие) збогум фениЏабе сигурно не е... и да ќе ја паметиме сезоната лани за навек, и оваа ќе ја паметиме уште долго време, и таа по неа :helou:
Вие гледам колку имате да зборувате за кошарка, кога да отворам тоа фан клубот се за кошаркарски муабети се дискутира благодарение на богатата ви историја :tv:
Ама нема кој да го купиМлекси, татко ти за МЗТ навива?:tv:
Инаку како шо знам, на никелот цената му е рипната.
Збогум Фени.:pred::pred: