Охрид

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Од маркет Десарет угорницана се викат така.:smir:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
За по патов накај Струга? Гоце Делчев се викат а прашвиш за неа

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Шо беше ова денеска да не мојт чоек на кафе да седнит ,ебати гужвата :nesvest:
Иначе,денес не посети :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1: Адолф Х.Баросо

Член од
15 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
So ste naprajle bre Ohrigani ste pocnale pari da barate za vlez vo Samoilova tvrdina.Za sramota,od se sakate pari da naprajte,ama so ova preteravte.I vnatre a i okolu tvrdinata haos e od gjubrinja uste pari za karta barate.Gi odnesov decata denes aj rekov neka vidat nesto,duri od Bitola se zakrenavme i taman stignavme sizikot na vrata veli daj 80denari za cetvoricata.I bolesta bez pari ne ja davate znaci!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
So ste naprajle bre Ohrigani ste pocnale pari da barate za vlez vo Samoilova tvrdina.Za sramota,od se sakate pari da naprajte,ama so ova preteravte.I vnatre a i okolu tvrdinata haos e od gjubrinja uste pari za karta barate.Gi odnesov decata denes aj rekov neka vidat nesto,duri od Bitola se zakrenavme i taman stignavme sizikot na vrata veli daj 80denari za cetvoricata.I bolesta bez pari ne ja davate znaci!
Самоилова е под капа на Завод за заштита на споменици, кој е под државна јуриздикција. Не префрлај на Охриѓани за нешто за што не си запознаен, пошо болест на вакви ко тебе и гратис даваме.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Шо беше ова денеска да не мојт чоек на кафе да седнит ,ебати гужвата :nesvest:
Иначе,денес не посети :violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1: Адолф Х.Баросо
Невозможно е ако излезиш во 2-3 поручек да фатиш место. :)
Кадмо денес појќе имаше луѓе шо стоеја простум него шо имаше на маса. Онака ти висет над тебе и чекет да го догризиш лајчето и да станиш за да седнет. Па гледаш на неколку маси зад тебе некој се карат за столој, други се пцует пошо први ја виделе масата...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Лелеле 80 цели денари за четворица.Срам да ни е.Те ограбивме бе.Ова за на А1 е.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Бре 20 денари од човек многу сте се поарчиле.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јас да бев ко тебе децата в кола и назат Битола...

Член од
15 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Самоилова е под капа на Завод за заштита на споменици, кој е под државна јуриздикција. Не префрлај на Охриѓани за нешто за што не си запознаен, пошо болест на вакви ко тебе и гратис даваме.
Princip e vo prasanje i vasata lakomost,a ne moite 20 denari.Ako ne e ezeroto ke umrite za jadenje vie ohrigjani

F

FuckYouAll

Гостин
Princip e vo prasanje i vasata lakomost,a ne moite 20 denari.Ako ne e ezeroto ke umrite za jadenje vie ohrigjani
Тие 20 денари шо ќе ти ги земет тебе ќе ги искористат за одржавање на калето.

А ако немаше езеро ќе имаше нешто друго на местото негово....:salut:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Незнам шо е толку чудно да се платит некоја симболична цена, за да се видит некоја убавина. Сигурно тие пари не идет за мене или за комшијана дома...
Секаде за да видиш нешто, ќе си платиш. Оди на пример Дубровник, за да ја видиш тврдината, ќе си платиш. Незнам шо е тука чудното...
Тебе сигурно те заболе многу срцето шо ги даде тие 80 денари за децата, така?

Kajgana Shop

На врв Bottom