Абе ќе ги расцепимеpokraj lukoil, TESKO...
Доаѓам да го гледам ПУПОООООООООЕдно мала информација само да кажам дека во Кавадарци после враќањето на Фени од подготовки ќе се организира меморијален турнир Димитар Ѓорѓиев на кои ќе настапуваат Лукоил Бигарија, Чекарски Украина Фени Кавадарци и уште еден претставник од Македонија за датум ќе бидете известени благовремено.:helou:
Dimitar Georgiev vo Kavadarci mnogu popoznat kako DIMO KONJOT neka mu e lesna zemjata pocina pred dve godini vo Domenikanskata Republika kade sto bese naodmor.Inace pred da pocine bese Generalen Direktor na Feni Industriво чест на димитар горгиев кој е бил кошаркар или ? повеке инфо ако може:helou:
Lani izgubivme od niv 4 razlika.A ne rasturi Pero Atik.Sega koga go nema nego ke bide polesno.Ne vikam nis.Pak se favorite sepak igraat ULEB ali sansite da iznenadime se pogolemi.Da ne zaboravime i na Cerkasi.Toa e tim koj sto igrase vo grupite na Fiba kupot i ako ne se lazam igraa cetvrt finale.KE BIDE JAKOOOOOOpokraj lukoil, TESKO...
Epa za NLB ligata ke pocekame malku ama vo BIBL veruvam deka ke ja prikazeme vo najdobro svetlo...:smir:Јак тим имате.. партал ќе правете догодина со среќа во НЛБ лигата во најдобро светло да ја претставите Македонија.
Da.da.Milan Pupovik e novo zasiluvanje na ukrainski Cherkasi za novata sezona...http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=UKR&PlayerID=34062за тимот на черкарси мислам дека настапува пуповик кој беше член на струмица изминатава сезона?! не сум баш сигурен..столе на него ли мислаш?
Атанасе фала на информацијата.
Хаха.. море на БИБЛ мислев.. гледаш постов е во 7:30 сабајле ми се спиеше да го е*амEpa za NLB ligata ke pocekame malku ama vo BIBL veruvam deka ke ja prikazeme vo najdobro svetlo...:smir:
nie vi imame zemeno zname zatoa KUTIвие со опнавте голема шлаканица со тоа што ви беше одземено знамето во Струмица,со клипот со шерифот,со ени мени сени....Смешни бевте.
Мала шала не се палите и вие одма.:pos2: