Фан Клуб : Фени Индустри

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
вие со опнавте голема шлаканица со тоа што ви беше одземено знамето во Струмица,со клипот со шерифот,со ени мени сени....Смешни бевте.
Мала шала не се палите и вие одма.:pos2:
Каков шериф бе ширифвче едно
Тубата ако е шериф јас сум генерал:kesa:
А кај си видел да а пееме таа песна еми мени сени?Освен во на норкозот шоуто?
Него како Фени-Струмица у саботата:vozbud:
Поздрав:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Не бе ти па Струмица е на подготовки у Дубаи немат време они да играат со екипи од наш ранг:pos2::pos2::pos2: Инаку вечер кошаркарите на Фени си доаѓаат од Маврово и ќе продолжат со подготовките во Кавадарци да се надеваме и да пристигне и некое ново засилување во нашите редови.:toe::salut::salut::vozbud::smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ај чим почнавеме со вицови :)

Отишол Циган кај Господ и му вели:
Ц: Боже дај бе нешто друго да бидам, ми се смачи еден век циган.
Г: Епа добро, еве биди Фемили Аеродром.
Ц: Не бе не сакам, тие титула немаат.
Г: Епа биди ЦБП.
Ц: Не бе не, тие само бојкотираат.
Г: Епа биди Лозар еве.
Ц: Не сакам, на тие знаме му земаа.
Г: Епа ај биди Ајдук.
Ц: Е да бе, два пати исто не сакам :vozbud:

Мислам нема лутиш :smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
тој ви беше главен се гледа на клипот убаво...
еми мени сени навивам за фени хахахахаха...

за тај од фа.. можам да ти кажам само едно.. и повеке да не ме замараш

Attachments

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
тој ви беше главен се гледа на клипот убаво...
еми мени сени навивам за фени хахахахаха...

за тај од фа.. можам да ти кажам само едно.. и повеке да не ме замараш
Тој ни бил главен оф мори мајко де некој нека му каже дали беше тоа

Де баш види околу 1.20 дали он ни е главен....тиа со црвената капа и тиа со марамата се главни и ако не види они сакаа да се тепат со него.....а и тогаш не беше официјално реоформена навивачката група
И не се бламирај многу:smir:
А инаку сликава лошо си ја извадил ја имам у пс многу е подобра:kesa:
Ени мени сени ве е*а Фени:toe::vozbud:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
energie zaboravi da gi spomnes 50te razlika ;) samo se blamiravte be ajduci... ja peevte: "Od gorce petrov do zeleznicka" a ni poima nemate sto znaci pesnata ni znaete civa... podobro sto se raspadnavte koj ke vi gi gledse sramovite

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
абе скопски абе скопски незнааш салам маабет да напрааш абе скопски абе скопски

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Седат во купе во воз Памела Андерсон,навивач на Фени и навивач на Струмица. Наеднаш се угасиле светлата и се слушнал звук како на бакнеж, а потоа и силна шлаканица. Кога се запалиле светлата навивачот на Струмица се држи за образот.Памела Андерсон си мисли: Навивачот на Струмица сигурно се обидел да ме бакне, но по грешка го бакнал навивачот на Фени, и овој го удрил. Навивачот на Струмица си мисли: Навивацот на Фени сигурно се обидел да ја бакне Памела, и таа по грешка ме удрила мене. Навивачот на Фени си мисли: Еј ова е супер.Наредниот пат кога це се изгасат светлата, повторно це си ја бакнам раката и ќе му врзам шлаканица на овој глуп навивач на Струмица. www.kavadar4e.com

Мала шала еј немојте да се палите одма....
Брат.. тој што го ''измислил'' вицот мора да е голем сељак пошто го знам вицот и нема врска со навивачи само се изменети улогите наместо грк навивач на Струмица.. ''и ќе му врзам шлаканица НА ОВОЈ ГЛУП НАВИВАЧ на Струмица'' КОЛКУ САМО ГЛУПО ЗВУЧИ ОВА? :helou::helou::helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Брат.. тој што го ''измислил'' вицот мора да е голем сељак пошто го знам вицот и нема врска со навивачи само се изменети улогите наместо грк навивач на Струмица.. ''и ќе му врзам шлаканица НА ОВОЈ ГЛУП НАВИВАЧ на Струмица'' КОЛКУ САМО ГЛУПО ЗВУЧИ ОВА? :helou::helou::helou:
Aма незнам зошто одма се налути нема смисла виц си е виц ама како што гледам ви не се разбирате од заебанција се сваќате озбилно ај нема врска како и да е.:toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
вие со опнавте голема шлаканица со тоа што ви беше одземено знамето во Струмица,со клипот со шерифот,со ени мени сени....Смешни бевте.
Мала шала не се палите и вие одма.:pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ama smesno...Ako za 99% od niv nisto ne znaes samo tresis gluposti.Aj koga vece tolku ste se zapnale za toa eni meni seni...Edno prasanje do tebe a i do site so go imat toa spomnato.A IMAS GLEDANO TAA EMISIJA SO LOZARITE KOGA BEA?

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ama smesno...Ako za 99% od niv nisto ne znaes samo tresis gluposti.Aj koga vece tolku ste se zapnale za toa eni meni seni...Edno prasanje do tebe a i do site so go imat toa spomnato.A IMAS GLEDANO TAA EMISIJA SO LOZARITE KOGA BEA?
Абе и јас тоа му го кажуам ама не се разбират
Нас Игор ни вика имам една песна направено за вас ама немора да а пеите на утакмици ама сеа сакам даа пеите....повторујте по мене и тн
А некои очигледно не знаат и само пукат на празно:drk::kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom