Да се изневери или не?

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Точно...Јас ќе си говорам за мене а знам дека поголем дел од машките ке се согласат.Машкото колку и да е заљубено многу лесно паѓа во искушение да изневере колку и да не го сака тоа.На некој начин со тоа сака да си ја покаже машкоста односно пред се пред самиот себе да докаже дека е машко а потоа и пред другите...ова е мое лично мислење
Која глупава причина за изневерување.
И како може да правиш нешто ако не сакаш да го правиш?
Машкоста да си ја покажел, а па посебно пред другите бе:pos2: Доказов за машкост ве поздрави.
Било машко било женско, не може да влијае било какво искушение ако си е човек заљубен. Или па јас имам поинаква претстава за поимот „заљубен/а“ :toe:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Не не не.. доколку им е убаво и на двајцата нема потреба од изневерување... така само повеке караници ке придонесат и повеке проблеми во врската..

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Точно...Јас ќе си говорам за мене а знам дека поголем дел од машките ке се согласат.Машкото колку и да е заљубено многу лесно паѓа во искушение да изневере колку и да не го сака тоа.На некој начин со тоа сака да си ја покаже машкоста односно пред се пред самиот себе да докаже дека е машко а потоа и пред другите...ова е мое лично мислење

Еве ти чиста генерализација, значи вие машките или машкиот пол сте под дефолт сите исти, од ист калап, и нема машко кое незнае да се потстрпи или да стави граница до кај може , а до кај не, а што е во ситација ако е во брак со деца, утре некој на неговото дете да му каже како на татко му, му шета газот многу убаво слика и прилика .... машкост, машкоста е да каже не , а не која и да му се залепи да и го опаша, ама ајде ... се бисери.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Еве ти чиста генерализација, значи вие машките или машкиот пол сте под дефолт сите исти, од ист калап, и нема машко кое незнае да се потстрпи или да стави граница до кај може , а до кај не, а што е во ситација ако е во брак со деца, утре некој на неговото дете да му каже како на татко му, му шета газот многу убаво слика и прилика .... машкост, машкоста е да каже не , а не која и да му се залепи да и го опаша, ама ајде ... се бисери.
јас пример неможам да изневерувам некоја, од самата помисла дека и таа можа да го направи истото....незнам кај другите машки али кај мене барем така е...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Samo si kazav sopstveno mislenje.Ili pa mozebi mene partnerkata me razgalila i mi dopustila mnogu.Ne spomnav brak.Brakot veke e institucija i tuka ima mnogu drugi faktori.Ostanuvam na toa deka se raboti za razlicni karakteri.Gabe ja go branam moeto koga sigurno nema da go razubedam nekoj so razmisluva sprotivno od mene i obratno...
Ti si devojce i razmisluvas taka za taa maskost no samo maskoto znae sto znaci toa maskost i gordost koga ke se najde vo nekoja odredena situacija...Plus toa imas 26 god i realno e da se ocekuva da razmisluvas taka bidejki si veke sozreana licnost za razlika odmene koj seuste e vo tinejdzerstvo.Zatoa sme nie pomalite tuka da naucime nesto od vas,no iskreno site se obiduvat da mi go dokazat toa sto ti go kaza ama mene ne mi vleva glava i ne mi vleva...Ali ima vreme edna den i ja ke dorasnam :toe:

Член од
22 јули 2008
Мислења
93
Поени од реакции
2
...Nikogas nemam iznevereno decko i ne bi si dozvolila nikogas...ako izladam sprema partnerot go otkacuvam i kraj na prikaznata...a ako sum so nekogo i mi se zasviga drug - sekako stavam kraj na vrskata bez smisla...Znaci ne go opravduvam toa u nikoj slucaj i nikogas ne bi go napravila...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Изневерување - НЕ!

Aко веќе сум ја нашол таа што има се што ми треба (значи мојата љубов), како е можно некоја друга да е подобра од таа што ја имам????

Член од
27 јуни 2008
Мислења
53
Поени од реакции
5
What a fuck!!!!!!
Какво изневерување бе, нема шанси ни искушениа ни шо да ми прават, Лив Тајлер да ми ја донесат и не би го сторил тоа, пошо секој си плаќа за грешките свои а мојот духовен џеб не и го изложил на таков ризик. Ај размислете се малце подлабоко.:nenene:

klipceto

Fire Walk with Me
Член од
27 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
значи само машкиве изневеруваат,женскиве наши се цвеќина за мирисање!!!секој паѓа во искусение кога-тогаш...раб. е дали ке го направат тоа а без разлика дали е машо или женско.нека дојди бред пит и мажени ке тори сосе мажи:pos2:некамоли девојки во врска со некого:pos2:и обратно женатаму ако дојди нема маж во македонија што ќе и речи не:nenene:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
значи само машкиве изневеруваат,женскиве наши се цвеќина за мирисање!!!секој паѓа во искусение кога-тогаш...раб. е дали ке го направат тоа а без разлика дали е машо или женско.нека дојди бред пит и мажени ке тори сосе мажи:pos2:некамоли девојки во врска со некого:pos2:и обратно женатаму ако дојди нема маж во македонија што ќе и речи не:nenene:
Не се женските цвеќиња за мирисање,ниту пак сите машки изневеруваат.Ова е една од генерализациите кои највеќе ги мразам.

Се зависи од човекот и од неговите погледи кон тие работи.
Не изневеруваат сите луѓе!Аман!

Да,точно е понекогаш може човек да падне во искушение,но од него зависи дали ќе падне или ќе му одолее на искушението.

Член од
4 август 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
taka e kako sto vikas megjuto seuste postojat maski koi ne se takvi samo sto se eptennnnn retki a koga nekoj den ke go najdes gledaj da ne go ispustis....zasto toa e kako koga ke najdes igla vo seno :salut:

Zrelosta e sposobnost da im se sprotivstavime na iskustavata sto ne unistuvaat i da ne ja izgubime glavata poradi iskustavata sto ni godat....
samo ke dodam pred da izneveris razmisli dali vredi...i sto te nateralo na prevara idali e toa dosta dobra pricina..:tapp:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Samo si kazav sopstveno mislenje.Ili pa mozebi mene partnerkata me razgalila i mi dopustila mnogu.
А ти малоумен, кутриот. Она ти допуштила. Дозвола за излегување бараш или дома пред да се стемни...?
Ti si devojce i razmisluvas taka za taa maskost no samo maskoto znae sto znaci toa maskost i gordost koga ke se najde vo nekoja odredena situacija...
:icon_lol:
Ostanuvam na toa deka se raboti za razlicni karakteri.
Не остануваш. Не се работи за карактери, и сам си имаш пишано подолу.
Zatoa sme nie pomalite tuka da naucime nesto od vas,no iskreno site se obiduvat da mi go dokazat toa sto ti go kaza ama mene ne mi vleva glava i ne mi vleva...Ali ima vreme edna den i ja ke dorasnam :toe:
Или не. :Z

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Изневерување - НЕ!

Aко веќе сум ја нашол таа што има се што ми треба (значи мојата љубов), како е можно некоја друга да е подобра од таа што ја имам????
Добро ај ти 21 година мош и до право си до негде.. не е една и единствена за наште години(16) подобро да немаш озбилна врска :).

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Хехе...Тепко прашање.Ако ја сакам личноста со која што сум, нема потреба од изневерување, а ако не...:zlo:

Kajgana Shop

На врв Bottom