Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од темата за убиениот турист (што е сега заклучена), само не разбрав една работа.
Тој закачал нечија девојка или неговата девојка ја закачале другите?
Знам дека ова не е место за вакво прашање, ама тука се најинформираните за тоа, кое не можев никаде да го дознам.
Веројатно не сме се разбрале.
Ме интересира дали дружината на починатиот закачала туѓа девојка или противничката група закачала нивна девојка (девојка на некој од нив).
дај некој охриѓанец што разбира скопски нека ми го преведе прашањево на охридски, изглеа повеќето охриѓани не разбираат скопски.Evil Betty напиша:Добро, фала на одговорите какви такви.
Но сепак, ми се чини дека не ми го разбирате прашањето.
Значи, јас не прашав од каде е девојката, туку дали била од друштвото на убиениот или од другото друштво.
Добро, фала на одговорите какви такви.
Но сепак, ми се чини дека не ми го разбирате прашањето.
Значи, јас не прашав од каде е девојката, туку дали била од друштвото на убиениот или од другото друштво.
Значи индиректно сакам да дознам кој ја почнал работава. Аман. На Албански ли зборам?
--- надополнето ---
дај некој охриѓанец што разбира скопски нека ми го преведе прашањево на охридски, изглеа повеќето охриѓани не разбираат скопски.
Ај. Ако можам ќе поминам. И онака одамна не сум запознал некој форумџија, а не пак од Охрид. Последно the carpenter го запознав, гледавме фудбал јас, тој и Фантом. Море само колку различна замисла имав како изгледат.
Две прашања:
Под број а) Во колку сатот понеделник?
Под број б) Секој сам да си носиме за пијање или заедно ќе купвиме?
znaci ponedelnik saraiste ?
добро госпожа :dznaci ponedelnik saraiste ?