Aлек Батистута - Кајганашката навивачка гордост во Болтон

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.167
Поени од реакции
702
Лејдис енд џентлмен... уствари само џентлмен...

Доколку глеате пренос од фудбалскиот натпревар помеѓу Болтон и Работнички, сигурно е дека на трибините на Рибок стадионот во болтон го забележавте веселото кајгана лице на нашиот Батистута :vozbud:

Конечно, добро дело на Трифун и Коки - да му овозможат на нашата навивачка гордост Алек да прелета до Англија и да ги бодри играчите на Работнички.

АЛЕК, НАВИВАМЕ СО ТЕБЕ! Викај за сите нас, и те молам опцуј му тетка на судијата!!!!

Раааааа-бот-нииич-ки!!!!

Ех... заборавив да му кажам, да ми купи едно Cadbury чоколатце од Ингланд :pos:

Како скокаше само таму, со ќејф... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Синдикалецот Батистута ОМГ.....ја Болтон незнам кај е он таму шета...пропадна синдикатов...Водка не превземаш ништо бе

Глеаме утакмицива и одеднаш водка викнуе"Eне го Алек бе!Види го бе само он скока другиве се уморија и тука после следи 5 минутно смеење :pos:

Синдикалецот Батистута ОМГ.....ја Болтон незнам кај е он таму шета...пропадна синдикатов...Водка не превземаш ништо бе

Точкест не мешај баби и жаби бе... штом е гага превоз и карта ондак нек шета... :pos: Синдикатот нема никаков трошок околу ова. :pos:

Али штета Раднички изгуби :(

Глеаме утакмицива и одеднаш водка викнуе"Eне го Алек бе!Види го бе само он скока другиве се уморија и тука после следи 5 минутно смеење :pos:

Ја реков ене го Алек мх :бокс: :pos:

Ај бе ти ќути таму Муратовец еден :pos:

Двапати го дадоа у кадар Алек, и одма сите четворица шо глеавме заедно приметивме. hehe: hehe: hehe:

Еднаш пред да изведе корнер Работнички, а другиот пат скокаше и пееја ваљда зига-зага. hehe: hehe: hehe:

Алек чекаме официјален press release од твоја страна. hehe:

Демек синдикалец, он до Енгланд се шета, види мамата. И тоа со ваши, синдикалски пари, на утакмица кој е во сопственост на наш олигарх. Мислам, поврзаноста е јасна, антикорупциската комисија треба да се позанимава со случајов :pos2:

Од официјалниот веб на Работнички:

ФК Работнички Кометал ве води во Англија!!!
25.09.2007 - Почитувани љубители на фудбалот!!!

Ексклузивна понуда за вас по повод реванш мечот од купот на УЕФА, меѓу екипите на Болтон - ФК Работнички Кометал, кој ќе се одигра на 04.10.2007 год. во Болтон - Англија

Доколку сте заинтересирани да го следите овој натпревар директно од стадионот Рибок, пријавете се во туристичката агенција VIA TOURS тел.: 02/ 328 92 50 или во просториите на ФК Работнички Кометал.
Цена: превоз+сместување+билет за натпреварот = 500 еура.
За подетални информации јавете се на :02/ 328 92 50 (VIA TOURS)

Внимание!!!
- Пријавувањето трае најдоцна до 30.09.2007 година (недела)
Побрзајте!!!
Со спортски поздрав, ФК Работнички Кометал
Koј не верува (Водка, на тебе мислам) - БУЈРУМ! :)

p.s. 500 Евра еееј..... дали Муратовски знае за ова?

Од официјалниот веб на Работнички:

Koј не верува (Водка, на тебе мислам) - БУЈРУМ! :)

p.s. 500 Евра еееј..... дали Муратовски знае за ова?

Не не, грешка си. Алек е у Романтичари, а оваа понуда важеше за било кого. На пример и мене ми се идеше ама 500 евра кај ќе ми даат моите за два дена аранжман. :icon_lol:

И тоа го фатија во кадар кога правеше зига зага:)

Не не, грешка си. Алек е у Романтичари, а оваа понуда важеше за било кого. На пример и мене ми се идеше ама 500 евра кај ќе ми даат моите за два дена аранжман. :icon_lol:

И тоа не само во Романтичари туку во ветерани романтичари кои не пропуштиле натпревар, не бери гајле Серпико, јас ти гарантирам дека Алек е отиден гага и дека костовски му го има платено превоз и место на стадион.
Немаат спиење, колку што знам, и не знам дали си направил снедвичи за таму, пошот во авион сигурно даваат нешто за пиење и за јадење, сепак до таму има едно 3 саати лет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom