Мајсторе ме зезаше полнењето, па малце ги поврзав жиците во струја

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Мајсторе, чудното паф коа рече телефонот значи дека ќе мора да купам нова батерија?

:pos::pos:

Абе дечки не ти е до батеријата бре тоа шо не ти работи телефонот!
ДО МОЗОКОТ ТИ Е БРЕ!!! :star: (/me Се чуди! - Нашол кој да каже бре!:?:!)

море кога подобро ке размислам - типот навистина требал да биде среќен што не умрел. Мене ми се има случено така со полњачи да си играм ко мал и врзував жички со мобилни - онака стари што ке ми ги дадеше татко ми еднаш ми се деси едно извесни 10/15 минути да не се освестам од шокот и ми течеше крв од носот, а телефонот - песок се напраи.

Ама ок - мене ми е оправдано имав 11 години.

Тој гарант е тежок болесник бе.... изглеа везе си нема дека адаптерот служи за филтрирање на 220V струја на 3,6V колку што им треба на мобилните. И он исекол жиците од адаптерот и директ в струја, е брао, алал да му е.... нека збира сеа пари за нова K800-ка. :wink:

море кога подобро ке размислам - типот навистина требал да биде среќен што не умрел. Мене ми се има случено така со полњачи да си играм ко мал и врзував жички со мобилни - онака стари што ке ми ги дадеше татко ми еднаш ми се деси едно извесни 10/15 минути да не се освестам од шокот и ми течеше крв од носот, а телефонот - песок се напраи.

Ама ок - мене ми е оправдано имав 11 години.

А јас се чудам па од каде ти е потемниот тен на кожата.

Ме чуди како имал знаење да ги извади жиците, да ги соголи и да ги пикне у штекер, а немал знаење дека полначот е адаптер што претвара 220 волти во 3.6/4.5/9.0 волти......... Да не ти дојде насмеан со фризура у боцки така у дуќан? :D

Мртвечка глава дефинитивно :pos: се познава ако се загледаш ова е феномен :pos: meltdown ahahahahahahahah :pos:

:) еве како ми личи мене....

f_licinam_4ca9d73.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom