1 Октомври, почеток на нова академска година!

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Бруцоши и постари студенти!!!

Се надевам се подготвивте за нови знаења и стекнување нови пријателства:)

Ви посакувам успешна година, одличен просек, стипендии, убави моменти по амфитеатри, успешно полагање испити!

п.с. Па на форумов да ви честитаме и дипломирање:vozbud:
п.с.2. Чекаме впечатоци за првиот ден.

Честитки на сите новопечени академски граѓани! :-)

Јас останав „сељак“ без факултет:(

Фала за честитките, ете го дочекав и овој ден - Академски граѓанин!

Имам трема како во прво основно да одам... ама баш ме интересира што, како ќе испадни.
Впечатоци утре, него што е најлошо не знам од колку саат сум на факс!

Што убаво ми се посреќи преска сурфајки по нет ај да влезам на сајтот на Правен факултет во Скопје да видам во колку саат сум утре иначе сега 3 год и гледам почеток на нова академска година за 3 година е од 15 октомври која радост уште две недели одмарање нормално после тоа се јавив и на колеги да видам дали е точно така било убава работа нема што:)

Ја незнам кога ќе појдам ама одвај чекам, се чувствувам како прва година да запишувам:pos2: а не трета:pos2: ќе пишам кога ќе појдам на факултет:helou::helou:

Фала за честитките, ете го дочекав и овој ден - Академски граѓанин!

Имам трема како во прво основно да одам... ама баш ме интересира што, како ќе испадни.
Впечатоци утре, него што е најлошо не знам од колку саат сум на факс!

Мене ми е кажано дека кај 10 сатот треба да се оди..Мислам дека за сите факултети то важи..
Бај д веј, фала за честитките..И јас одвај чекам да одам да видам шо се дешава и како ќе се одвиват работите..Им пожелувам среќа на сите бруцоши и студенти.:smir:

Туу електро само мужи во моја паралелка се интелектуалци,со кој ќе правам муабет,дај да се здружам со некој од правен таму има топ цури.

Ај со срејча на сите бруцоши и бруцошки што почињаат годинава факултет. Со лесно да им иде факултетот, полагањето на испити, и нормално седењето на предавања. :wink:

А вие Јовимир и Тамара на шо факс. сте упишани?

Joве е на техничкиот, а јас на Педагошки, тука во бт:)

Ме фаќа некако трема бе у п м:star:
неможам дури да заспијам зашо знам дека утре треба да одам на факултет (инаку стево да знаеш и на електро има Млаку али одста убави цури! )

јас од среда почнувам, немам трема, што ке биде биде хахаха, оделото треба да си го земам:vozbud:

fala za cestitkite i se nadevame deka se ke projde kako sto treba inace imam malku trema cela nok ne spijav lol soznam kako ke bide :)
ajt belki ke zapoznaam nekoj kajganadzii vo stip na otsek informatika
aj pozdrav

Ја реков ќе се будам во 9 испадна у 6 се разбудив:pos: еве по дома сега кафе цигари цело време нешто ми игра од внатре, ми доаѓа да се смеам:pos: ај ќе биде забавно, ваљда а ако не биде се знае
Ќе има маање:vozbud:

Хехехе ај со среќа на новопечениве студенти...моето искуство од лани покажува дека ќе бидете доста загубени по тие просториите ... и на секој чекор некој ќе ви рече за опашката :) се зезам. Убав помин и се најдобро Факсот е нова етапа од животот :) а јас ќе си почекам до 4ти февруари 2008год. мене тогаш ми започнува :)

Честитки,Честитки...мене ми е трета недела на факс блеах!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom