1 Октомври, почеток на нова академска година!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Бруцоши и постари студенти!!!

Се надевам се подготвивте за нови знаења и стекнување нови пријателства:)

Ви посакувам успешна година, одличен просек, стипендии, убави моменти по амфитеатри, успешно полагање испити!

п.с. Па на форумов да ви честитаме и дипломирање:vozbud:
п.с.2. Чекаме впечатоци за првиот ден.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Честитки на сите новопечени академски граѓани! :)

Јас останав „сељак“ без факултет:(

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Фала за честитките, ете го дочекав и овој ден - Академски граѓанин!

Имам трема како во прво основно да одам... ама баш ме интересира што, како ќе испадни.
Впечатоци утре, него што е најлошо не знам од колку саат сум на факс!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Што убаво ми се посреќи преска сурфајки по нет ај да влезам на сајтот на Правен факултет во Скопје да видам во колку саат сум утре иначе сега 3 год и гледам почеток на нова академска година за 3 година е од 15 октомври која радост уште две недели одмарање нормално после тоа се јавив и на колеги да видам дали е точно така било убава работа нема што:)

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ја незнам кога ќе појдам ама одвај чекам, се чувствувам како прва година да запишувам:pos2: а не трета:pos2: ќе пишам кога ќе појдам на факултет:helou::helou:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Фала за честитките, ете го дочекав и овој ден - Академски граѓанин!

Имам трема како во прво основно да одам... ама баш ме интересира што, како ќе испадни.
Впечатоци утре, него што е најлошо не знам од колку саат сум на факс!
Мене ми е кажано дека кај 10 сатот треба да се оди..Мислам дека за сите факултети то важи..
Бај д веј, фала за честитките..И јас одвај чекам да одам да видам шо се дешава и како ќе се одвиват работите..Им пожелувам среќа на сите бруцоши и студенти.:smir:

S

Stef Bachatero

Гостин
Туу електро само мужи во моја паралелка се интелектуалци,со кој ќе правам муабет,дај да се здружам со некој од правен таму има топ цури.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ај со срејча на сите бруцоши и бруцошки што почињаат годинава факултет. Со лесно да им иде факултетот, полагањето на испити, и нормално седењето на предавања. :wink:

А вие Јовимир и Тамара на шо факс. сте упишани?

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Joве е на техничкиот, а јас на Педагошки, тука во бт:)

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Ме фаќа некако трема бе у п м:star:
неможам дури да заспијам зашо знам дека утре треба да одам на факултет (инаку стево да знаеш и на електро има Млаку али одста убави цури! )

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
јас од среда почнувам, немам трема, што ке биде биде хахаха, оделото треба да си го земам:vozbud:

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
fala za cestitkite i se nadevame deka se ke projde kako sto treba inace imam malku trema cela nok ne spijav lol soznam kako ke bide :)
ajt belki ke zapoznaam nekoj kajganadzii vo stip na otsek informatika
aj pozdrav

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ја реков ќе се будам во 9 испадна у 6 се разбудив:pos: еве по дома сега кафе цигари цело време нешто ми игра од внатре, ми доаѓа да се смеам:pos: ај ќе биде забавно, ваљда а ако не биде се знае
Ќе има маање:vozbud:

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Хехехе ај со среќа на новопечениве студенти...моето искуство од лани покажува дека ќе бидете доста загубени по тие просториите ... и на секој чекор некој ќе ви рече за опашката :) се зезам. Убав помин и се најдобро Факсот е нова етапа од животот :) а јас ќе си почекам до 4ти февруари 2008год. мене тогаш ми започнува :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Честитки,Честитки...мене ми е трета недела на факс блеах!

Kajgana Shop

На врв Bottom