За јадење суво пиперче али цените се хај енд ,од сендвичари ви ја препорачал јарец кај банкана,лесковачката до пинк пантер е добра ,друго не ми текнува...Охриѓани, ајде препорачајте ми добра сендвичара, пицерија, ресторан, кафана, бурекчилница... се за јадење )) Сместен сум на 2 минути од гимназијата, па ме интересира кај да јадеме и што како Лани јадевме секаде, а не беше и секаде баш сјајно =)
Може и некое добро кафуле или дискотека да ставите во препораката, ќе се најдат
Брааат.... Јарец не, онаја до пинк пантер уш појке не, а суво пиперче, и то колку само не...За јадење суво пиперче али цените се хај енд ,од сендвичари ви ја препорачал јарец кај банкана,лесковачката до пинк пантер е добра ,друго не ми текнува...
За кафулињата Ликвид,Кадмо ,Аквариус, што се во стариот дел од градот али тешко слободна маса да најдете ,а од другите Објектив,Дак (не нарачвите сокој ) и Куба,Кадмо бич .Дискотеки другар не би ти препорачал затоа што ретки се тие на отворено а другиве се шит.
Ме погоди со ова во "Јарец не" па морав да ти реплицирам. Скарата е одлична, а Палма и ја подрасипаа, не е како порано. Јарец е свежо месото 100%, барем во тоа сум сигурен.Брааат.... Јарец не, онаја до пинк пантер уш појке не, а суво пиперче, и то колку само не...
За сендвичара дефинитивно Temelee's, или по нашки Палма (до гимназијана), најдобри хамбургери убедливо. За солени палачинки со кулен во Леонардо (лол) а за кафич обавезно џез и блуз, аквариус навечер.... чак и објектив за накафе, друго све е ојдено у курац...