Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Денес поминав по Железничка...и чудо :vozbud:!!!Асфалтирани се едно можда пола километар!Само ми е страв да не испаднит како шо ја спремаа години,па и асфалтот да се чекат години да го средат,оти останатиот неасфалтиран дел уште не е ни израмнет:kesa:

http://www.tvm.mk/ohrid/na-zeleznicka-otkopani-tri-granati.html
http://www.tvm.mk/ohrid/kamion-propadna-zeleznicka.html слабо Железничка,де од бомби,де неспособни :tapp:

Пазарон е ко во Багдад,автобуска ко во Пробиштип,зеленило колку во Кабул.Сега уше дрвана ко ќе ги мавнет кај Општинана и тешко нас.
Верувај во Пробиштип е поуба автобуската,знам!Димитар ете убо ти рекоа појди во Битола најблиску ти е да видиш шо е некој нормален парк (или види Кавадарци,Струмица имаш по форумов)...а дрвата и кај Тинекс ќе ги сечеле ПАМЕТНИТЕ господа :uvo:

abe ohrigjani kako e,se spremate li za sezonata oti kaj i da e ide poleka poleka :):)
trebe vaa godina da bidite poeftini malku oti granicite se pusteni:)

abe ohrigjani kako e,se spremate li za sezonata oti kaj i da e ide poleka poleka :):)
trebe vaa godina da bidite poeftini malku oti granicite se pusteni:)

да не треба да ги доближиме цените колку тие после границите????? :)

Сакам да знам дали во зимскиот период работат хотелите и дали имаат зимска опрема.Пошто за нова година или тој период после нова година сакам да ода мна недела две во охрид? Па да не смрзнам во хотелот:D

Повеќето хотели работат и во зима и сите имаат зимска опрема само кај некои не работи.. Или подобро кажано ако ојш во некој стар хотел 99% дека парното нема да ти работи, а ако одиш во подобрите Хотели нема да се смрзнеш..

Повеќето хотели работат и во зима и сите имаат зимска опрема само кај некои не работи.. Или подобро кажано ако ојш во некој стар хотел 99% дека парното нема да ти работи, а ако одиш во подобрите Хотели нема да се смрзнеш..
Еве сакам да идам во Милиениум хотелот во центар што е.Незнам дали така се викаше.Работата во зимскиот период и дали се опремени?

Некој дане знае кај можам да испечатам слика на обична црна маица во Охрид? Колку ке ме кошта и сликата како да ја однесам? Треба првин неа да ја печатам или?

На твоја мајца за А4 формат печатено ќе те фатит сила 200 денари (од една страна). А да си купиш и мајца од таму ќе те чинит плус 150 денари. Зборвам за Астра Дизајн.

Сакам да знам дали во зимскиот период работат хотелите и дали имаат зимска опрема.Пошто за нова година или тој период после нова година сакам да ода мна недела две во охрид? Па да не смрзнам во хотелот:D
ti izgleda si go zgresil vremeto :)
sega sme leto,a do zimo ima uste dobra pola godina:pos2:

Имаат,слободно оди.Имаш и одлични мотели,топли,удобни,со прекрасен поглед.
Јас последно бев во Белви,имав забелешка за хигиената...

Во петок или сабота ДНК ќе бидат во Охрид? И во кој клуб ќе бидат?

:pos2: лето е бе чоек, сега ќе се замараш за нова година ? ...
Имат убај хотели, немат да смрзниш без гајле.:smir:

На твоја мајца за А4 формат печатено ќе те фатит сила 200 денари (од една страна). А да си купиш и мајца од таму ќе те чинит плус 150 денари. Зборвам за Астра Дизајн.
Незнам дали баш толку ќе го фатит само за една мајца. Ако порачвиш поголем број - да, ама за една... Пошо требит да спремет машини и такви глупости само за една мајца, па не му се исплаќат. Јас ко прашав во Џордано пред 1-2 години, ми рекоја дека за една мајца ќе ме коштат околу 900 денари.

Незнам дали баш толку ќе го фатит само за една мајца. Ако порачвиш поголем број - да, ама за една... Пошо требит да спремет машини и такви глупости само за една мајца, па не му се исплаќат. Јас ко прашав во Џордано пред 1-2 години, ми рекоја дека за една мајца ќе ме коштат околу 900 денари.

Нема шанса да е толку многу.. Ако на поголем број коштаат 200 денари, тогаш на една маица може да крене најмногу 400-500 денари..
А ако е 900 нека си ги јадат ушите.

Си нашол кај да прашаш ... изгор е таму.

Другарка испечати во Охрид за 350 денари, само каде не ми теквит. Ак не заборам ќе ја прашам.:smir:

Од лично искуство знам дека беше изгор скапо во џордано ...сега ако имаат намалено цените незнам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom