- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Играј ја на ХР играта де, па коа ке ја свртиш инсталирај Windows 7.Abe imat nekoj fiks za win7 za the saboteur ne mozam so ovaj xp mn grdddddddddd.
Играј ја на ХР играта де, па коа ке ја свртиш инсталирај Windows 7.Abe imat nekoj fiks za win7 za the saboteur ne mozam so ovaj xp mn grdddddddddd.
Taka pram ama na edna misija ke odam do nekade i mi sew isklucvit igrava a eror nikakov ne pisit.Играј ја на ХР играта де, па коа ке ја свртиш инсталирај Windows 7.
Јас имав добар пач, со најнови дресови, играчи и ја имаше и Македонската репрезентација. Но, го сменав windows-ot, и ми се избриша. Побарај низ темава имаше неколку теми со пачови за ПЕС 06, јас го спуштив од тие, ама не текнува точно кој. :wink:АЈ НЕКОЈ НЕКА МИ ГО ДАДЕ НАЈНОВИОТ ПАЧ НА PRO EVOLUTION SOCCER 6 И ДА НЕ БИДЕ ИСПОМЕШАН !!
ДА БИДЕ СИЧКО ЈАСНО И ГЛАСНО ! ВЕ МОЛАМ, БИДЕЈКИ МОЈОТ Е МНОГУ ЗАПЕЗА...
И АКО МОЖЕ ДА ЈА ИМА МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА..
ВЕ МОЛАМ МНОГУ !!
ПОЗДРААВ !!!!!!!
еееее, ај ке можеш ли да побараш, те молаааааааааааааааааааааам..Јас имав добар пач, со најнови дресови, играчи и ја имаше и Македонската репрезентација. Но, го сменав windows-ot, и ми се избриша. Побарај низ темава имаше неколку теми со пачови за ПЕС 06, јас го спуштив од тие, ама не текнува точно кој. :wink:
СекакоМоже ли некој да ми каже како да ја инсталирам симс 2 ми се игра ми се плаче а незнам да ја направам :kesa::cry:
Може бе... ако ја најдеш за РСМе интересира дали може да ја играм Fifa Street(било кој дел), на компјутер со 512 MB Ram и 2.1 процесор ? :smir:
НЕМЕТ!Abe aj ako mozit da mi najte eden emulator za xbox360 ama da ne e virus,deka jas porano pred nekoja godina barav ama sve virusi pa morav format na pcto.xD
Ja imam gta iv za xbox360 ama nisto ne kazvit na cdvo kako prazno da e.
Edna programa najdetemi od kaj da ja spustma i tutorijali ako mojt.
FALA !
Mount Image со Daemon Tools. Ако ја нема во листата, иди "Show all", или "View all" беше.Ја симнав Merc world racing у .mdf фајл...сеа као да ја инсталирам директ ??
средив со powerISOMount Image со Daemon Tools. Ако ја нема во листата, иди "Show all", или "View all" беше.