-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Ја симнав маме32 сеа што да правам?
Најди го .exe фајлот и играј.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја симнав маме32 сеа што да правам?
Глеј Тимче, ова шо ти го кажуваше Пиповски, и не е баш на место. Значи има секакви верзии на играта, дали од 5гига, дали од 6гига, или од 11. Јазикот нема врска со ова. Можеш да најдеш верзија од било колку гига, истата може да го има било кој јазик, англиски, руски, бугарски, итн итн. Значи ти си спуштил верзија со бугарски/руски јазик. Не сум сигурен дека можеш да го смениш јазикот сега, си требал да пазиш пред да ја симнеш да видиш кој јазик е. Али сигурен сум дека можеш да најдеш помала верзија од играта (5ГБ, не 11, пример) на интернет, со англиски јазик.
Поздрав.
Ајде Фицијани кажи што од тоа шо го кажав не е на место.....баш ме интересира на шо поточно мислиш...?
Земајки впредвид дека муабетот е за торентите кој ги има на замунда од КОД МВ2.....![]()
Да не знет некој страна за модој за Скарфејс(ако воопшто имат модови).
Ми се игра Crysis. Имам една верзија на цеде, и кога пробувам да екстрактирам, ми се појавува ова:
Да не може нешто да се среди, или оштетено е цедето?
Ми се игра Crysis. Имам една верзија на цеде, и кога пробувам да екстрактирам, ми се појавува ова:
![]()
Да не може нешто да се среди, или оштетено е цедето?
Дечки ве молам кажите ми што е финта, ја симнав НБА 2К10 од ЗАМУНДА и кракот го копирам и не се уклучува играта пишува имало некоја грешка. ?????
И мене нејќе Crysis да ми се направи. Пробав со Daemon
Нејќе брат, мојот крак е 80,2 МБ го копирам и коа пуштам игра ми излегува грешка некоја. Незнам што е работа.
1. Оштетено ти е цедето
2. Зашто морате RIP игри да симнувате?
3. Симни си ја пак сега![]()
Ја купив играта од продавница. Не ни знаев дека е рипната. Тоа кога излезе беше.