iLoveРАКОМЕТ
kajganer
Некој фудбал, камиониПробај инсталирај го на друг компјутер, и после инсталираното префрли со го на твојот компјутер, и види дали ќе работи.
Кажи жанр..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој фудбал, камиониПробај инсталирај го на друг компјутер, и после инсталираното префрли со го на твојот компјутер, и види дали ќе работи.
Кажи жанр..
Некој фудбал, камиониама сите ги знам
:.
![]()
Ми треба помош, Dirt 2 ми заглавува после првата трка онаа во лондон, до таму немам никаков проблем, графика перфект, сецканје никакво ниту чекање за лоад ништо ама од кога ќе ја завршам 1та трка после спецификациите заглавува, тон има има од позадина ама сликата е замрзната. Помош, кој знае нешто нека пише фала.
Видете сега, инсталирав CoD MW2 арно ама од замуда ја симнав и сега на бугарски е и може ли некако да се направи на англиски за да не ја симнувам одново оти многу е 5ГБ?
зарем англискиот јазик зафаќа 4-5 ГБ или нешто друго е тоа како и да е само прашав дали може иначе не ми пречиРуски е не е бугарски ако си ја симнал таа од 4,20гига, и за жал неможе да се смени на англиски.....ти смета тоа..
И од 5,76 гига е на руски, англиската е 11 гига....не вреди да ја симињаш исто е се само јазикот....
зарем англискиот јазик зафаќа 4-5 ГБ или нешто друго е тоа како и да е само прашав дали може иначе не ми пречи![]()
Епа ако е целосно иста зошто таа е 11 а таа 4-5 ГБ?:nesum:сигурно не е до јазикот, јас ја симнав таа од 11 гига, ама тогаш штотуку излезе и само тој торент беше.....не бев стрплив да ја играм, а братучедми си почека и ја симна таа ти шо ја имаш на руски шо е...па ја поиграв кај него исто е комплетно се само јазикот...
Мислев на почеток дека ке стават и на англиски помала посплескана ама ете не ставиле![]()
Епа ако е целосно иста зошто таа е 11 а таа 4-5 ГБ?:nesum:
Океј е сепак фалаТаа е прва, ја добиле и ја ставиле, не се инсталира само ја симињаш ставаш крак и играш, подоцна ги имат добиено двете руски компресирани, а коа ке ги ехстрахираш и тие се тука некаде 10, 11, гига......исто е :helou:
Видете сега, инсталирав CoD MW2 арно ама од замуда ја симнав и сега на бугарски е и може ли некако да се направи на англиски за да не ја симнувам одново оти многу е 5ГБ?