Помош и совети

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Дечки вака: Долго време ја немав инсталирано GTA 4 и вчера решив да ја инсталирам... И ја инсталирав, ама проблем ми дава со "Rockstar Games Social Club" ... несака да се пушти... Имам ВИСТА и играта ја имам играно на истиов компјутер без проблеми... Што се дешава со "Rockstar Games Social Club"...??? несака да се појави прозорчето со девојката никако...!!! Стопати го преинсталирав програмчето, дури и го симнав одново...
Знае ли некој што е работата...??? Ве молам помогнете ми...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
1. Како бе кај да сејфуваш, па нели после првата мисија со точаците, те носи у твојата куќа, колку што се сеќавам и има една флопи дискета и таму сејфуваш. Се ти е објаснето, само потруди се да разбереш.
2. Што е глупаво бе? :))))))))
eii, абе тотално заборавив.. глупав сум:)
ај фала ного!!!!!

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
никој нејќе да помогне?

Имат мн работи тешко е да објасит ако можиш дај преку ПП мснот твој и ке ти го наместам сејвот прекѕ контолирајне на компјутерот твој преку мсн.

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Иам еден проблем кој ме тера PC-во да го искршам.Ја снимив Call of duty 5-World at war, и идам сингл плеер се пушта све ок,идам да почнам New Game и бирам левел на кој да играм ќе штракнам пример Veteran и нејке да иде понатаму,ни да ја пушти играта ни ништо.Мултиплеер ќе го уклучам и на самото уклучување ми праи "Don't Send" ерор..знае некој да ми помогне?:tapp:

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Дечки вака: Долго време ја немав инсталирано GTA 4 и вчера решив да ја инсталирам... И ја инсталирав, ама проблем ми дава со "Rockstar Games Social Club" ... несака да се пушти... Имам ВИСТА и играта ја имам играно на истиов компјутер без проблеми... Што се дешава со "Rockstar Games Social Club"...??? несака да се појави прозорчето со девојката никако...!!! Стопати го преинсталирав програмчето, дури и го симнав одново...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Иам еден проблем кој ме тера PC-во да го искршам.Ја снимив Call of duty 5-World at war, и идам сингл плеер се пушта све ок,идам да почнам New Game и бирам левел на кој да играм ќе штракнам пример Veteran и нејке да иде понатаму,ни да ја пушти играта ни ништо.Мултиплеер ќе го уклучам и на самото уклучување ми праи "Don't Send" ерор..знае некој да ми помогне?:tapp:
Инсталирај ги сите пачови за играта. Од прв до последен.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Ај некој нека ми каже за играта Euro Truck Simulator.
Сакам да ја инсталирам а незнам дали ке ми сецка, дали ке ми биде во ред со графиката и се`.
Имам:
Графика: Ge Force FX 5200
Ram: 512MB.
ај некој нека каже, поз.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Сакам да ја инсталирам а незнам дали ке ми сецка, дали ке ми биде во ред со графиката и се`.
Имам:
ај некој нека каже, поз.
Ja imav jas porano, so 512MB ram ja igrav i dobro bese, ne kocese. Bi trebalo i ti da mozes bez problemi da ja igras. :wink:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Имам:
ај некој нека каже, поз.
Нема да ти ја игра.Имав иста графичка и 512мб рам и се беше каша.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Пробај инсталирај го на друг компјутер, и после инсталираното префрли со го на твојот компјутер, и види дали ќе работи.

Eпа ок:(, значи да не ја инсталирувам..
де кажи некоја добра игра интересна за мојот комп.:)
Кажи жанр..

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Редовно сум посетител на овај подфорум последно време...за жал :)

Нејќи да се уклучи CoD MW2, иако без проблем ја инсталирав.Кликнувам на икончето од играта-исто како да не сум кликнал, НИШТО НЕ СЕ СЛУЧУВА.

?

..........

Гостин

Нејќи да се уклучи CoD MW2, иако без проблем ја инсталирав.Кликнувам на икончето од играта-исто како да не сум кликнал, НИШТО НЕ СЕ СЛУЧУВА.
Стави ли крак ???
каков ПЦ имаш појасни малку
од кај ја симна играта .......шо ти бара.....
би требало до кракот да е ...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

Multiplayer или Singleplayer?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Компјутерот ги поддржува потребните перформанси кои ги бара играва.(скоро истите кои се за CoD 4-а неа ја тера без проблем)
Во зипуваните фајлови не најдов крак, а ја симнав од страницата на локалната кабелска тв

Multiplayer или Singleplayer?
Ништо брат, ни тоа ни тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom