- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
Исклучи виртуал клоун драјв.E што пишува де ?! не разбирам.
Исклучи виртуал клоун драјв.E што пишува де ?! не разбирам.
Abe nisto ne namestiv na max ne ni stignav do opcite,samo so ke ja pustam kocit kornit.А ти да не ја играш со се на MAX графика со твојата графичка???
Стај си таму на Medium/Low.
Епа пробај стави се на LOW и намали резолуција, ако оди подобро, значи слаб ти е компјутерот.Abe nisto ne namestiv na max ne ni stignav do opcite,samo so ke ja pustam kocit kornit.
....ај бре некој да ми ги даде шифрите за Gta San Andreas![]()
И што ако со твојата графичка летала??Abe nisto ne namestiv na max ne ni stignav do opcite,samo so ke ja pustam kocit kornit.
Епа пробај стави се на LOW и намали резолуција, ако оди подобро, значи слаб ти е компјутерот.
LELE KOLKU PATI DA NAPISAM IMAM.И што ако со твојата графичка летала??
А процесорот и рамот, или тоа не ти е битно во животот?![]()
Legendary Mode е најтешко од сите.Kaj FIFA 10 sto znaci legendary Mode???
Dali e toa postesko nivo (odnosno najtesko) od world class ili polesno??
никој нејќе да помогне?Ај ако можете дајте Save Game за GTA4 некаде кај претпоследната мисија. Го форматирав и сеа мора одпочеток.
1. Како бе кај да сејфуваш, па нели после првата мисија со точаците, те носи у твојата куќа, колку што се сеќавам и има една флопи дискета и таму сејфуваш. Се ти е објаснето, само потруди се да разбереш.Aбе луге, ја имам Gta San Andreas, и кога одам да играм Start new game и играм, и кога сакам да снимам каде да одам?!! незнам како да снимам.
И уште нешто:
може некој да ми каже за глувчето како да биде направено, кога пукам нешто многу е глупаво.. ај некој нека ми каже плс!!