Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Abe nisto ne namestiv na max ne ni stignav do opcite,samo so ke ja pustam kocit kornit.

Епа пробај стави се на LOW и намали резолуција, ако оди подобро, значи слаб ти е компјутерот.

Епа пробај стави се на LOW и намали резолуција, ако оди подобро, значи слаб ти е компјутерот.

PRVO NE MOZAM NI DA NAMESTAM REZOLUCIJA KOCIT SAMO SO KE JA PUSTAM,TREBIT 1 sat so se velit da cekam,vtoro ako ne maximum barem minimum imam konfiguracija za ovaa igra.

И што ако со твојата графичка летала??

А процесорот и рамот, или тоа не ти е битно во животот? :)

LELE KOLKU PATI DA NAPISAM IMAM.

2GB RAM ddr2 800,320GB HDD,ATI3650 512 DDR2,INTEL PENTIUM D 3GHZ.

DRUGO SO DA NAPISAM.

Не те прашувам што имаш, знам тоа.

Те прашувам како мислиш да играш ШТО БИЛО на Celeron процесор?

E kaj E Celeron Procesor a i gta iv ja igrav na 1280 x 1024.

A i na everest gledam mi pisit Процесор: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200)

Kaj FIFA 10 sto znaci legendary Mode???
Dali e toa postesko nivo (odnosno najtesko) od world class ili polesno??

Aбе луге, ја имам Gta San Andreas, и кога одам да играм Start new game и играм, и кога сакам да снимам каде да одам?!! незнам како да снимам.
И уште нешто:
може некој да ми каже за глувчето како да биде направено, кога пукам нешто многу е глупаво.. ај некој нека ми каже плс!!

Aбе луге, ја имам Gta San Andreas, и кога одам да играм Start new game и играм, и кога сакам да снимам каде да одам?!! незнам како да снимам.
И уште нешто:
може некој да ми каже за глувчето како да биде направено, кога пукам нешто многу е глупаво.. ај некој нека ми каже плс!!

1. Како бе кај да сејфуваш, па нели после првата мисија со точаците, те носи у твојата куќа, колку што се сеќавам и има една флопи дискета и таму сејфуваш. Се ти е објаснето, само потруди се да разбереш.
2. Што е глупаво бе? :))))))))

како да ја играм quake 3 коа ја пуштам ми бара cd key. треба да се стави и крак или нешто друго?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom