Помош и совети

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Ја симнав Assassin Creed рипувана од Скулптура, но ужасно ми кочи и сецка во вториот и третиот град. Патем, ги исполнувам минималните побарувања на играва и ја играм на Low.:toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја симнав Assassin Creed рипувана од Скулптура, но ужасно ми кочи и сецка во вториот и третиот град. Патем, ги исполнувам минималните побарувања на играва и ја играм на Low.:toe:
Симни ја пак и глеј да не е RIP.

Кажи што конфигурација имаш и не ги гледај минималните побарувања. Тие се за да се пушти играта, а не за да се игра.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Симни ја пак и глеј да не е RIP.

Кажи што конфигурација имаш и не ги гледај минималните побарувања. Тие се за да се пушти играта, а не за да се игра.
Процесор: Интел Целерон 3,06 гигахерци
Рам меморија: 1,5 гигабајт
Графичка: Џи Форс 9500GT

Друготото не е толку важно. Читав дека некои членови ја играат на еднојадрен процесор, и им сецка само малце. Исто така чудно ми е што во првиот град не ми сецка, а во другите два е како Slow Motion. Сите процеси во позадина ми се исклучени.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Процесор: Интел Целерон 3,06 гигахерци
Рам меморија: 1,5 гигабајт
Графичка: Џи Форс 9500GT

Друготото не е толку важно. Читав дека некои членови ја играат на еднојадрен процесор, и им сецка само малце. Исто така чудно ми е што во првиот град не ми сецка, а во другите два е како Slow Motion. Сите процеси во позадина ми се исклучени.
Intel Celeron ги исполнува минималните побарувања за КАНТЕР :)

Би МОЖЕЛ да ја играш понормално ако ставиш се на ULTRA LOW (и OFF) да ставиш 800х600 резолуција и плус надвор од Nvidia Control Panel се да наместиш на LOW и OFF.

Друго не се надевај.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Intel Celeron ги исполнува минималните побарувања за КАНТЕР :)

Би МОЖЕЛ да ја играш понормално ако ставиш се на ULTRA LOW (и OFF) да ставиш 800х600 резолуција и плус надвор од Nvidia Control Panel се да наместиш на LOW и OFF.

Друго не се надевај.
Штом ти така велиш, ти верувам. Благодарам за советот.:smir:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Штом ти така велиш, ти верувам. Благодарам за советот.:smir:
Ти сецка пошо има повеке народ, и кај мене исто се дешаваше, симнав друга верзија пак беше исто, не е до рипот. На скулптура риповите се арни. :)

ја ја фурав на медиум на amd athlon 3200+ 1gb ddr1 ram 7600 gs 521 ddr 1 графичка. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ти сецка пошо има повеке народ, и кај мене исто се дешаваше, симнав друга верзија пак беше исто, не е до рипот. На скулптура риповите се арни. :)

ја ја фурав на медиум на amd athlon 3200+ 1gb ddr1 ram 7600 gs 521 ddr 1 графичка. :)
Абе убаво што си ја фурал со толку, ама колку фрејма ти вадеше? 15?

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Абе убаво што си ја фурал со толку, ама колку фрејма ти вадеше? 15?
Напротив, во гужва околу 35, на врвови од цркви етц 50-60.

Ама гасев и процеси од компјутер. :) влкучувајки експлорер и остали ствари.

Имав само проблем со звукот, лагираше. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Напротив, во гужва околу 35, на врвови од цркви етц 50-60.

Ама гасев и процеси од компјутер. :) влкучувајки експлорер и остали ствари.

Имав само проблем со звукот, лагираше. :)
Туу, многу е тоа бе :) Некако не ми се верува. Ќе проверам :)

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
И тоа со звукот ми е проблем. Луѓето како да д’ткаат. Неколку букви или збор се повторуваат повеќе пати. Ај ќе ставам нов процесор наскоро, па се надевам ќе биде подобро.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Ај ако може добар крак за симс 3 оти ми бара продуцт кеј пробав со разор кракот од 2 места не сака ај ако има некој нешто проверено молам ви се.:smir::smir:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Несто ако мозит помош со prototype го решив проблемот со инсталација и играта само кога ке влезам почвамда играм и ми казвит све таму луге со се тие коли згради ама само пропадвам надолу и нисто не се гледат само еднабоја и тој со си во играва мислам дека е проблемот како и на скарфејс со бојата нз зосто но на виста/7 скарфејс не ми се играт истово мислам дека и го прет со оваа прототип ама ако знаете решение како да го попрам тоа

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Несто ако мозит помош со prototype го решив проблемот со инсталација и играта само кога ке влезам почвамда играм и ми казвит све таму луге со се тие коли згради ама само пропадвам надолу и нисто не се гледат само еднабоја и тој со си во играва мислам дека е проблемот како и на скарфејс со бојата нз зосто но на виста/7 скарфејс не ми се играт истово мислам дека и го прет со оваа прототип ама ако знаете решение како да го попрам тоа
Нови драјвери за графичката...

И добро бе, тебе те научиле да користаш точки и запирки? И не пишувај друг пат на дијалект.

Kajgana Shop

На врв Bottom