Симни ја пак и глеј да не е RIP.Ја симнав Assassin Creed рипувана од Скулптура, но ужасно ми кочи и сецка во вториот и третиот град. Патем, ги исполнувам минималните побарувања на играва и ја играм на Low.![]()
Процесор: Интел Целерон 3,06 гигахерциСимни ја пак и глеј да не е RIP.
Кажи што конфигурација имаш и не ги гледај минималните побарувања. Тие се за да се пушти играта, а не за да се игра.
Intel Celeron ги исполнува минималните побарувања за КАНТЕРПроцесор: Интел Целерон 3,06 гигахерци
Рам меморија: 1,5 гигабајт
Графичка: Џи Форс 9500GT
Друготото не е толку важно. Читав дека некои членови ја играат на еднојадрен процесор, и им сецка само малце. Исто така чудно ми е што во првиот град не ми сецка, а во другите два е како Slow Motion. Сите процеси во позадина ми се исклучени.
Штом ти така велиш, ти верувам. Благодарам за советот.:smir:Intel Celeron ги исполнува минималните побарувања за КАНТЕР
Би МОЖЕЛ да ја играш понормално ако ставиш се на ULTRA LOW (и OFF) да ставиш 800х600 резолуција и плус надвор од Nvidia Control Panel се да наместиш на LOW и OFF.
Друго не се надевај.
Ти сецка пошо има повеке народ, и кај мене исто се дешаваше, симнав друга верзија пак беше исто, не е до рипот. На скулптура риповите се арни.Штом ти така велиш, ти верувам. Благодарам за советот.:smir:
Абе убаво што си ја фурал со толку, ама колку фрејма ти вадеше? 15?Ти сецка пошо има повеке народ, и кај мене исто се дешаваше, симнав друга верзија пак беше исто, не е до рипот. На скулптура риповите се арни.
ја ја фурав на медиум на amd athlon 3200+ 1gb ddr1 ram 7600 gs 521 ddr 1 графичка.![]()
Напротив, во гужва околу 35, на врвови од цркви етц 50-60.Абе убаво што си ја фурал со толку, ама колку фрејма ти вадеше? 15?
Туу, многу е тоа беНапротив, во гужва околу 35, на врвови од цркви етц 50-60.
Ама гасев и процеси од компјутер.влкучувајки експлорер и остали ствари.
Имав само проблем со звукот, лагираше.![]()
Слободно.Туу, многу е тоа беНекако не ми се верува. Ќе проверам
![]()
Нови драјвери за графичката...Несто ако мозит помош со prototype го решив проблемот со инсталација и играта само кога ке влезам почвамда играм и ми казвит све таму луге со се тие коли згради ама само пропадвам надолу и нисто не се гледат само еднабоја и тој со си во играва мислам дека е проблемот како и на скарфејс со бојата нз зосто но на виста/7 скарфејс не ми се играт истово мислам дека и го прет со оваа прототип ама ако знаете решение како да го попрам тоа