Доцнење

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Јас имам голем проблем со девојката,таа секогаш доцни пола саат минимум,секогаш се расправаме многу,но таа СЕКОГАШ има нов и интересен изговор. Сигурно не сум единствениот. Како вие ги решавате овие ситуации?
Па закажи (пр.) во 22:00 и дојди во 22:30.... така никој нема да доцни, и двајцата ќе сте среќни ;)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Јас имам голем проблем со девојката,таа секогаш доцни пола саат минимум,секогаш се расправаме многу,но таа СЕКОГАШ има нов и интересен изговор. Сигурно не сум единствениот. Како вие ги решавате овие ситуации?
druze mnogu ednostavno ako treba da se najdete u 10 ti kazii u 09 30 pa fino lepo dojdi si u 10 saatot pa ako dosla pred vreme ke vidi kako e nekoj da te ceka:toe: :toe: :toe:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Речиси никогаш не доцнам. Се случува, да, ама ретко и секогаш имам добра причина за тоа. Ако сум се задржала за нешто, тогаш сигурно вредело. Најчесто 5 - 10 минути, ако веќе доцнам. И секогаш се јавувам да ги известам останатите.

Кога некој друг доцни, можам да почекам, нормално, но не до бесвест. Не ми е времето бог знае како планирано и организирано, ама се нервирам кога чекам. :pipi:

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
:tapp: nema neso pojse so mrazam..2 min.da mi kasni nekoj poluduvam..uvek doagam porano nekoja min. za da ne me cekaat..a cel zivot so kasnadzii se druzam:toe:

Д

Демијан

Гостин
nikogas ne kasnam!!!!!!ili doagam ili nedoagam!!!a ima faci koi obozavaat da bidat cekani!!!!i namerno docnat!!!!!

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
се нервирам кога чекам некого многу време, а и не сакам да ме чекаат , па гледам секогаш да бидам на време

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
mnogu ednostavno druze......
ako treba nekade da se pojavite vo 9 saat ke ja dogovoris vo 8:30
a ako se spremi porano neka si poceka....isto kako ti :)
Па закажи (пр.) во 22:00 и дојди во 22:30.... така никој нема да доцни, и двајцата ќе сте среќни ;)
druze mnogu ednostavno ako treba da se najdete u 10 ti kazii u 09 30 pa fino lepo dojdi si u 10 saatot pa ako dosla pred vreme ke vidi kako e nekoj da te ceka:toe: :toe: :toe:
:pos:
Ајде сега да се договориме за фиксно време да не му ја мисли и за тоа у колку да ја договори :pos:

да се доискажам-каснам само за на предавања и вежби а за општонароднивесељаизбиднувања сум секогаш прв!:pipi:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Ми се случува да каснам прилично често, ама секогаш имам некое оправдување. Знам дека не е убаво и покажува неодговорност ама се случува. Макар што во последно време научив да бидам поточна и да не доцнам толку многу.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Јас тоа го решавам вака ... колку минути ке касниш толку минути ке го пушиш... ако касниш два пути по ред два апти повеке ке го пушиш... маму му јебем почнаа едно време намерно да ми каснат

Член од
28 март 2007
Мислења
81
Поени од реакции
6
Kasnam samo koga mora da idam nekade nasabajle .E togas ja cekam poslednata sekunda ,stanuvam i trcam kako besna po soba. I normalno vikam taksi i taksito kasni .E so sum jas kriva .:nesum:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Kasnam samo koga mora da idam nekade nasabajle .E togas ja cekam poslednata sekunda ,stanuvam i trcam kako besna po soba. I normalno vikam taksi i taksito kasni .E so sum jas kriva .:nesum:
mislam deka e najdobro osmisleno opavduvanje no sepak ne proagaat :smir: :kesa:

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Ми се случува да закаснам ама 2-3 мин.Сакам одговорност во секаква смисла на зборот,па така да секакво задоцнување повеќе од 5 мин.е без оправдување.Кога веќе си се договорил биди си доследен на својот збор или ако си спречен од некоја работа јави се, да не изиграва мајмун оној што те чека.
Имав една другарка која редовно ја чекавме за испаѓање,па еднаш и се скривме и онака фино лепо ја оставивме да чека 20 мин.па кога и кажавме дека ја посматравме за цело време како се нервира и се врти лево десно да не здогледа малку се доведе во ред,ама на следното задоцнување од десетина минути заминавме без неа!Е,тогаш дури и дојде памет у глава па стана по примерна...:toe:

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
каснам цело време, незнам зашто. ијам време на располагање, се спремам точно на време, и на крај таман да излезам ке се заседнам и ке закаснам..... каде грешам???:toe:

Член од
28 јули 2007
Мислења
111
Поени од реакции
0
brat ja nemam devojka no mn sum tocen ko swicarski saat no gi mrzam moite prijateli koga gi cekam i ne doagaat na vreme no toa e toa ne se site sovrseni

Kajgana Shop

На врв Bottom