- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 1.580
- Поени од реакции
- 39
Ај ај и твојта слика не е поарна не оваа на аватарот другата
Незнам што му е на момчето, ама по аватарот му се гледа шо му е
п.с Немој грешка да ме сватиш немам ништо против.
Ај ај и твојта слика не е поарна не оваа на аватарот другата
Немам против сликата шо ја користи, ама ми изгледа како ужештена главаАј ај и твојта слика не е поарна не оваа на аватарот другата
п.с Немој грешка да ме сватиш немам ништо против.
Не, на тие другите двајца, кога бидна историското "коцката е фрлена" : )На кого мислиш? На Рефет Елмази и Положани? : )
Abe glesj si rabota za mojo avatar, ne e bitno, bitno e so pisyuvam
:nenene: Слафко седи си мирен,:pos2: А, ти, кој штрумф си? Велештрумф или Текнувало? :nesum:
Не се најди погоден Стрелецот да ја обелодени вистината што сите ја знаеме.Не, на тие другите двајца, кога бидна историското "коцката е фрлена" : )
Нека јадат бурек и Вејсели и Дураку... Вие сте ми чудни... Вие, од ’најмакедонската’ партија... Опседанати сте по секоја цена да се ставите во одбрана на Елмази, Тачи или било кој друг од ДПА... Реагирате како човек песок да ви фрлил во очи!Не се најди погоден Стрелецот да ја обелодени вистината што сите ја знаеме.
"Коцката е фрлена" = Вејсели - тепан и Дураку - гагстер (тепач)
Па не, само сакаме да не се извртуваат фактите кој го тоа започнаОпседанати сте по секоја цена да се ставите во одбрана на Елмази, Тачи или било кој друг од ДПА... Реагирате како човек песок да ви фрлил во очи!
Aли фактите секогаш излегуваат на видело ... така да песоци очи затварање и ред други работи нема да помогнат ... ФАКТОТ Е ФАКТПа не, само сакаме да не се извртуваат фактите кој го тоа започна
Дневник 05.10.2007 напиша:Игор Ивановски од СДСМ обвини дека мнозинство сака да загосподари со Судскиот совет.
- Се излажав кога помислив дека насилството и безобразието на ВМРО-ДПМНЕ и на ДПА се зад нас. Тачи аплаудира бидејќи смести свој човек во Судскиот совет. ВМРО-ДПМНЕ ракоплеска за својот човек. Додека вие ракоплескате, некој друг ја исплеска Македонија. Им честитам на Груевски и на Тачи, кои со Љубиша Георгиевски и со Рефет Елмази успешно го реализираа сценариото за партизација на судството - обвини Ивановски.
Додека тој говореше, Матоши од место му го покажа средниот прст, но се' помина добро бидејќи Ивановски не го виде.
И сега замисли некој да му појде на Матоши од ДПА и да му го скрши носот... И после ќе се правдаат дека важно е КОЈ ПРВ ПОЧНАЛ!?Додека тој говореше, Матоши од место му го покажа средниот прст...