А што и тогаш да не победите..?!Имаше што да учат професионалците од Металург денес. Децата во Вардар правеа течни акции какви што Металург цело првенство не направил. Еден прецизен центаршут да не може да се дадеОсет да се нема за подавање
![]()
После сите по Ѓоре ќе викаат. Грешките на Ѓоре се што не го одмори малку Баже. Три натпревари по ред Металург игра 0:0 (да не речам 4 натпревари - случајниот гол на Нено против Победа), а пак истиот напад. Мора да проба друга комбинација во напад. Поповски (Жабата) многу покорисен ќе биде од овие што играат сега. Баже денес имаше можност за 3-4 добри проигрувања по кои ќе се направеа 100% шанси за гол, ама нема осет, реши да шутира. Најслаб поединец според мене.
Идат подобри времиња за Металург. Кај и да е ќе дојде и натпреварот против Милано. Ќе го скршиме мразот. :pos2::pos2::pos2:
Може, ако ја давате во пакет со првенствената од 8мо кола в неделаda ne sakate da vi ja prodademe v sreda za kupot:pos2:
Немој така за „синовите“ на Ѓоре :pos2:............................................
да неможат да направат шанса за гол 90 минути и да се шутира безврска како Илијоски и Велковски што незнам и воопшто зошто се појавиле да играат утакмица денес кога очигледно живеат во друг свет и се замислуваат јаки играчи. ................
Ѓоре уште кога дојде во Металург влегуваше во конфликти со сите. Со претходните фудбалери, со тогашната управа ... и сите ги смени. Очигледно има поддршка од спонзорот. Во последно време баш и нема влезено во конфликт со некого од клубот (затоа што сите се негови). Ако мислиш на конфликт со новинарот на Мак.Спорт тогаш тоа е друго и не е причина за смена. Ѓоре може да лета од Железарница само поради резултатите, но не и поради конфликтите бидејќи како што кажав конфликтите веќе поминаа.Ѓоре под итно да лета од Автокоманда ако сакате резултати готов е старецот само во конфликти влегува со сите се кара а после него и да се избркаат неговите пулени како Илијовски Велковски Јовановски Вајс :helou:
Pa realno na Pobeda nisto ne i znaci ovaa utakmica...A i onaka edino od Metalurg moze da vide nekoi "air" ako im ja pusti...Bilo vo pari ili bodovi...Mozno e da napravat trampa- Kup za Bod ili tri v nedela!Може, ако ја давате во пакет со првенствената од 8мо кола в недела
.
Не ми се верува дека Металург ќе ви пушти во Куп и во Недела . Доста им гори под нозе и се под притисок за лошите резултати на почетоков за такви работи ама во нашиов фудбал ништо нема да те зачуди ако и тоа се случиPa realno na Pobeda nisto ne i znaci ovaa utakmica...A i onaka edino od Metalurg moze da vide nekoi "air" ako im ja pusti...Bilo vo pari ili bodovi...Mozno e da napravat trampa- Kup za Bod ili tri v nedela!
Па фала богу заради резултатитеЃоре уште кога дојде во Металург влегуваше во конфликти со сите. Со претходните фудбалери, со тогашната управа ... и сите ги смени. Очигледно има поддршка од спонзорот. Во последно време баш и нема влезено во конфликт со некого од клубот (затоа што сите се негови). Ако мислиш на конфликт со новинарот на Мак.Спорт тогаш тоа е друго и не е причина за смена. Ѓоре може да лета од Железарница само поради резултатите, но не и поради конфликтите бидејќи како што кажав конфликтите веќе поминаа.
И јас не верувам дека ќе има некакво договарање :nenene:
Само малку се пошегувавме со нашава лига.
Пројдовте понатаму!Како е резултат?