Фан Клуб: ФК Металург

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Имаше што да учат професионалците од Металург денес. Децата во Вардар правеа течни акции какви што Металург цело првенство не направил. Еден прецизен центаршут да не може да се даде :toe: Осет да се нема за подавање :toe:
После сите по Ѓоре ќе викаат. Грешките на Ѓоре се што не го одмори малку Баже. Три натпревари по ред Металург игра 0:0 (да не речам 4 натпревари - случајниот гол на Нено против Победа), а пак истиот напад. Мора да проба друга комбинација во напад. Поповски (Жабата) многу покорисен ќе биде од овие што играат сега. Баже денес имаше можност за 3-4 добри проигрувања по кои ќе се направеа 100% шанси за гол, ама нема осет, реши да шутира. Најслаб поединец според мене.
Идат подобри времиња за Металург. Кај и да е ќе дојде и натпреварот против Милано. Ќе го скршиме мразот. :pos2::pos2::pos2:
А што и тогаш да не победите..?!:pos::pos:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Добри шанси имаше на крај, можеа да победат. Али мора да посере некој.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Значи да не звучам дека по секое коло го критикувам Металург за ова или за она ама денеска со чисто срце кажувам дека дефинитивно ме разочара Металург во секој поглед .Во вардар нема капнато пари веќе поодминато време , играчите денес ги залажале со едни дресови што им ги направиле , гледачи на стадионот бедотија (вака ќе се спасува срцето на Скопје) и ред други работи што ни се на сите познати но сепак да се свртам на Металург . Секој збор што ќе го потрошам е залуден бидејќи 7 кола да се нема победа тоа е навистина жалосно за таков тим кој негува големи амбиции . Дали е да тимот дали е до тренерот тоа неможам да кажам зошто не сум упатен во ситуацијата во клубот , но да се бламираат вака , да неможат да направат шанса за гол 90 минути и да се шутира безврска како Илијоски и Велковски што незнам и воопшто зошто се појавиле да играат утакмица денес кога очигледно живеат во друг свет и се замислуваат јаки играчи :toe: . Секоја чест за домаќините кој и покрај ситуацијата каква што им е изиграа онака како што знаат и колку што им се можностите . Металург денес беше далеку далеку под можностите на младинците на вардар .:smir:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
da ne sakate da vi ja prodademe v sreda za kupot:pos2:
Може, ако ја давате во пакет со првенствената од 8мо кола в недела :)

............................................
да неможат да направат шанса за гол 90 минути и да се шутира безврска како Илијоски и Велковски што незнам и воопшто зошто се појавиле да играат утакмица денес кога очигледно живеат во друг свет и се замислуваат јаки играчи :toe: . ................
Немој така за „синовите“ на Ѓоре :pos2:
Ееееј, лежи лебу да те јадам е работава. Пари „заработени“ без мака, на некоја стара слава. Ако, ќе му дојде и на тоа крајот.

И јас како и сите тука фаќам сеир на неуспехот на скапиот тим на Металург.
Ама уште не сум изгубил надеж. Верувајте дека малку фали за да се свртат работите на подобро. Сите фудбалери од првите 11 што се сега, ако заминат во некој друг клуб ќе бидат меѓу најдобрите. Заедно во Металург некако не им оди. Ќе се наместат коцките, поспоро од очекуваното, ама ќе дојде и тоа еден ден.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ѓоре под итно да лета од Автокоманда ако сакате резултати готов е старецот само во конфликти влегува со сите се кара а после него и да се избркаат неговите пулени како Илијовски Велковски Јовановски Вајс :helou:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Ѓоре под итно да лета од Автокоманда ако сакате резултати готов е старецот само во конфликти влегува со сите се кара а после него и да се избркаат неговите пулени како Илијовски Велковски Јовановски Вајс :helou:
Ѓоре уште кога дојде во Металург влегуваше во конфликти со сите. Со претходните фудбалери, со тогашната управа ... и сите ги смени. Очигледно има поддршка од спонзорот. Во последно време баш и нема влезено во конфликт со некого од клубот (затоа што сите се негови). Ако мислиш на конфликт со новинарот на Мак.Спорт тогаш тоа е друго и не е причина за смена. Ѓоре може да лета од Железарница само поради резултатите, но не и поради конфликтите бидејќи како што кажав конфликтите веќе поминаа.
Кога сме кај резултатите, можеби тие 6 нерешени ќе беше подобро да беа порази. Со нерешениве се лажеме дека победата е блиску :)
Не знам каков договор и какви очекувања имаат спонзорот и тренерот за оваа сезона. Тие најдобро си знаат. И двајцата се искусни во својата работа па не верувам дека може да манипулираат еден со друг.
На крајот на краиштата не ми значи ништо ни Ѓоре ни било кој. Битно ми е спонзорот да продолжи да финансира. Секогаш има замена и за Ѓоре и за Илијоски, Велковски ....

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
Може, ако ја давате во пакет со првенствената од 8мо кола в недела :)

.
Pa realno na Pobeda nisto ne i znaci ovaa utakmica...A i onaka edino od Metalurg moze da vide nekoi "air" ako im ja pusti...Bilo vo pari ili bodovi...Mozno e da napravat trampa- Kup za Bod ili tri v nedela!

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Pa realno na Pobeda nisto ne i znaci ovaa utakmica...A i onaka edino od Metalurg moze da vide nekoi "air" ako im ja pusti...Bilo vo pari ili bodovi...Mozno e da napravat trampa- Kup za Bod ili tri v nedela!
Не ми се верува дека Металург ќе ви пушти во Куп и во Недела . Доста им гори под нозе и се под притисок за лошите резултати на почетоков за такви работи ама во нашиов фудбал ништо нема да те зачуди ако и тоа се случи :vozbud:

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
И јас не верувам дека ќе има некакво договарање :nenene:
Само малку се пошегувавме со нашава лига.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ѓоре уште кога дојде во Металург влегуваше во конфликти со сите. Со претходните фудбалери, со тогашната управа ... и сите ги смени. Очигледно има поддршка од спонзорот. Во последно време баш и нема влезено во конфликт со некого од клубот (затоа што сите се негови). Ако мислиш на конфликт со новинарот на Мак.Спорт тогаш тоа е друго и не е причина за смена. Ѓоре може да лета од Железарница само поради резултатите, но не и поради конфликтите бидејќи како што кажав конфликтите веќе поминаа.
Па фала богу заради резултатите:)Поставен е таму за да победува, спонзорот потроши многу пари нема никакви резултати, а тој како да е заштитен со некаков закон да му ебам :)

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.381
Поени од реакции
328
1:0 ...na penali 4:3 za Metalurg...Izvlekovte ziva glava..realno mnogu slaba igra na Metalurg...Sepak sreka ponatamu vo kupot se razbira

Kajgana Shop

На врв Bottom