Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што е финтава со ова не ми е јасно,како ќе се тарифира,еј мрзам вакви недообјаснети ствари!
аха значи
Повици кон FROG / други мобилни мрежи / фиксна мрежа 6,9 ден/мин
SMS 3,9 ден/SMS
е сега ова со бесплатново време на разговор што е финтава?!
Бесплатно време имаш само кога зборуваш со друг број од Frog...
077-8xx-xxx
Барем јас така разбрав... џабе е ова...
ама затоа ти даваат 2000ден разговор кон фрог кориснициГрешка си овој при пејд тарифен модел е на Космофон и сите кои се корисници на Фрог тел. број им почнува на 076 8xx xxx.
За подетални информации оди на www.frog.com.mk
Интервалот на тарифирање им е на 1 минута што е голем негативен поен барем да направеле по секунда после првата минута, но тоа е тоа.
ова значи дека ништо од темава не прочита освен насловот и првиот пост или...?:pos2:нов оператор мислам дека е под он-нет но ке биде само за при-пејд
FROG значи дефинитивно сега постои како виртуелен оператор.така?
затоа што КОСМОФОН не го преставуваат како свој производ туку како оператор кои ја користи нивната инфраструктура
од каде го заклучив ова? Вчера се јавив во КОСМОФОН и викам да прашам за ФРОГ и таа ми вика тие картички ќе си ги купите од трафика, тоа е друго ние сега во овој момент можеме да ви понудиме само поефтина тарифа во при-пејд (тоа што е 6 ден-6 мин.).
Што е финтава?
Башка на ниедна реклама не пишува дека официјално ФРОГ е производ на КОСМОФОН.
Мислам дека е ова...FROG значи дефинитивно сега постои како виртуелен оператор.така?
затоа што КОСМОФОН не го преставуваат како свој производ туку како оператор кои ја користи нивната инфраструктура
од каде го заклучив ова? Вчера се јавив во КОСМОФОН и викам да прашам за ФРОГ и таа ми вика тие картички ќе си ги купите од трафика, тоа е друго ние сега во овој момент можеме да ви понудиме само поефтина тарифа во при-пејд (тоа што е 6 ден-6 мин.).
Што е финтава?
Башка на ниедна реклама не пишува дека официјално ФРОГ е производ на КОСМОФОН.
Мислам дека е ова...
Фрог е подфирма на Космофон, која од Космофон закупува 100.000 броја!
Тие 100.000 треба да ги продадат за месец и пол.
Прва работа: Космофон нема да може да ги продаде тие 100.000 броеви макар и да воведе таква понуда 2000 денари бесплатно.
Втора работа: Ако Космофон го воведе тоа, тогаш ќе треба да дозволи бесплатни разговори (од 2000 денари) кон сите космофон броеви што дефинитивно е неисплатливо.
На овој начин, и волкот сит, и овците на број....
Има во СЕКОЕ тобако, али нигде нема. Сегде висат онакви картони Фрог али сегде се потрошени. Татко ми видел во еден тинекс во центар. Јас отидов во тинекс во тафталиџе ми рекоа недржатСамо едно просто прашање?
Каде можи да се купат картичките?