FROG mobile - припејд мобилна телефонија

нов оператор мислам дека е под он-нет но ке биде само за при-пејд

што е финтава со ова не ми е јасно,како ќе се тарифира,еј мрзам вакви недообјаснети ствари!

аха значи
Повици кон FROG / други мобилни мрежи / фиксна мрежа 6,9 ден/мин
SMS 3,9 ден/SMS

е сега ова со бесплатново време на разговор што е финтава?!

Бесплатно време имаш само кога зборуваш со друг број од Frog... :)

077-8xx-xxx

Барем јас така разбрав... џабе е ова...

Бесплатно време имаш само кога зборуваш со друг број од Frog... :)

077-8xx-xxx

Барем јас така разбрав... џабе е ова...

Грешка си овој при пејд тарифен модел е на Космофон и сите кои се корисници на Фрог тел. број им почнува на 076 8xx xxx.
За подетални информации оди на www.frog.com.mk
Интервалот на тарифирање им е на 1 минута што е голем негативен поен барем да направеле по секунда после првата минута, но тоа е тоа.

Грешка си овој при пејд тарифен модел е на Космофон и сите кои се корисници на Фрог тел. број им почнува на 076 8xx xxx.
За подетални информации оди на www.frog.com.mk
Интервалот на тарифирање им е на 1 минута што е голем негативен поен барем да направеле по секунда после првата минута, но тоа е тоа.
ама затоа ти даваат 2000ден разговор кон фрог корисници
:vozbud::vozbud::vozbud:

FROG значи дефинитивно сега постои како виртуелен оператор.така?

затоа што КОСМОФОН не го преставуваат како свој производ туку како оператор кои ја користи нивната инфраструктура

од каде го заклучив ова? Вчера се јавив во КОСМОФОН и викам да прашам за ФРОГ и таа ми вика тие картички ќе си ги купите од трафика, тоа е друго ние сега во овој момент можеме да ви понудиме само поефтина тарифа во при-пејд (тоа што е 6 ден-6 мин.).

Што е финтава?

Башка на ниедна реклама не пишува дека официјално ФРОГ е производ на КОСМОФОН.

затоа што КОСМОФОН не го преставуваат како свој производ туку како оператор кои ја користи нивната инфраструктура

од каде го заклучив ова? Вчера се јавив во КОСМОФОН и викам да прашам за ФРОГ и таа ми вика тие картички ќе си ги купите од трафика, тоа е друго ние сега во овој момент можеме да ви понудиме само поефтина тарифа во при-пејд (тоа што е 6 ден-6 мин.).

Што е финтава?

Perenje mozok druze.........:uvo:

Многу паметно. Тоа е за овие 2 месеци сите да изнакупат Фрог бореви само ради тие 2000 денари што ги даваат гратис. Еве денес ќе идам и јас да си земам 4 броја, само што нигде неможам да најдам. Татко ми видел во Тинекс али се било потрошено. Само јас сеуште немам никој видено да користи Фрог број, а мајка ми му се јави на еден од директорите на космофон (бидејќи и е најдобар другар) да ни даде некој златен број. Му вика немора златен ако немаш дај барем некој лесен. И неговиот одговор беше немаме никаков не па лесен. Сите ме молат билокаков број да им дадам, зашто се ама буквално се било продадено. Како што стигале одма се се продавало. :nesum:
Како леб без пари да даваат.:( Он сигурно нема нас да не лаже. Кујзнае колку броеви до сега продале, а корисници сеуште не видов од Фрог. Ај некој ако земал бројче од форумов нека пише искуство.

ја си земав 2 картички за 290 ден од трафиките пред бисер.на секоја картичка имаш по 200 ден,и плус тие 2000 ден у фрог мрежата.си го користам чат пат(мењам картички),и фино е,има мрежа пошто е на космофон,сметка не стигнала пошто сум вртел само на фрог,а ако вртиш на друг незнам и дали стига.кога ја ставив за прв пат картичката,имаше забрани за дојдовни повици,па морав да ја тргнам таа забрана со мобилниот.за 290 ден не да се исплати,имаш скоро 10 саати разговор у фрог,топ

Што е финтава?

Мислам дека е ова...

Фрог е подфирма на Космофон, која од Космофон закупува 100.000 броја!

Тие 100.000 треба да ги продадат за месец и пол.

Прва работа: Космофон нема да може да ги продаде тие 100.000 броеви макар и да воведе таква понуда 2000 денари бесплатно.
Втора работа: Ако Космофон го воведе тоа, тогаш ќе треба да дозволи бесплатни разговори (од 2000 денари) кон сите космофон броеви што дефинитивно е неисплатливо.

На овој начин, и волкот сит, и овците на број....

Мислам дека е ова...

Фрог е подфирма на Космофон, која од Космофон закупува 100.000 броја!

Тие 100.000 треба да ги продадат за месец и пол.

Прва работа: Космофон нема да може да ги продаде тие 100.000 броеви макар и да воведе таква понуда 2000 денари бесплатно.
Втора работа: Ако Космофон го воведе тоа, тогаш ќе треба да дозволи бесплатни разговори (од 2000 денари) кон сите космофон броеви што дефинитивно е неисплатливо.

На овој начин, и волкот сит, и овците на број....

а кај е офчарот?

Абе шо се мачете тоа ти е само понуда како што е loop на М-тел во Буграрија

Имаат ниски цени на разоговри на лица од 18 до 24

Горе прочитав дека не било изводливо да се дозволи беслпатни разговори да изводливо е погледнете ги понудите и во буграија на космоте (глобул) тие немат трошок во ниваната мрежа успешен проект им беше глобул смарт груп 500 мин на месец со 10 броја космоте се машина за збирене на пари

Само едно просто прашање?

Каде можи да се купат картичките?

Само едно просто прашање?

Каде можи да се купат картичките?
Има во СЕКОЕ тобако, али нигде нема. Сегде висат онакви картони Фрог али сегде се потрошени. Татко ми видел во еден тинекс во центар. Јас отидов во тинекс во тафталиџе ми рекоа недржат:tapp:. Може не ни знаеча таа старата што и побарав али нема везе. Петокот кај мене во маало пројдов во 7-8 тобака и сите ми рекоа околу 2-3 саат ќе им стигнат броевите. Отидов после школо пак да прашам околу 5-6 саат, сите рекоа немаат:tapp: незнаат кога ќе добијат. Незнам стварно што е работава. Немам ниеден слушнато да користи фрог број.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom