Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Овластен сервисер за Toshiba да знае некој? Освен Сенсо Микро чиј телефонски број им е недостапен од некоја причина, не најдов друг, помош?

Член од
18 март 2011
Мислења
14
Поени од реакции
0
Лаптоп МСИ CX600 Интел пентиум Дуал кор 2.0 1мб кеш , значи го имам година ипол ненормално работи и вчера играм една игра...и ми изгаси лаптопчето :/ потоа пак го вклучив и повторно изгаси, и со еверест погледнав температура на ЦПУ негде околу 90 на приот кор 85 на другиот...:/ дали е можно некој вирус да го прави тоа или па нешто друго е заебано...:?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
99% Prasina ti e poln treba da se iscisti...Ako znaes sam ako ne na servis

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Знам дека имаше некоја финта, некој пења или такво нешто за да ги исчистам звучниците на лаптопот. Ми се наполнија прашина, остатоци од храна и слично, па не ми текнува како се чистеа. Знае некој?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Знам дека имаше некоја финта, некој пења или такво нешто за да ги исчистам звучниците на лаптопот. Ми се наполнија прашина, остатоци од храна и слично, па не ми текнува како се чистеа. Знае некој?
1. Отвараш лаптоп
2. Бришеш
3. Затвараш лаптоп

Член од
18 март 2011
Мислења
14
Поени од реакции
0
Иначе која би била нормална/идеална температура за лаптоп кој работи некаде околу 12 часа од ден, мислам температура на процесорот ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Иначе која би била нормална/идеална температура за лаптоп кој работи некаде околу 12 часа од ден, мислам температура на процесорот ?
Зависи што прави во тие 12 часа.

Ако само си стои мирен (скајп, мсн, интернет, музика....) тогаш околу 40-50 степени.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Епа што сега, да те научиме да отвараш и расклопуваш лаптоп? Колку ќе платиш за часови?
Не сакам да ме учите како да расклопам лаптоп не сум глуп. Јас прашав каква беше таа пења, паста или што и да беше што се ставаше и чистеше, не сакам да расклопувам тазе лаптот. Да беше за раслопување фала богу немаше да прашам на форум:icon_cool

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
KAkva penja pasta be druze ne postoi takvo nisto. Moze samo da go izduvas so kompresiran vozduh ama i toa na otvoren treba da go napravis

Член од
21 септември 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Momci ovaka imam lap top asus f3jc so puknat ekran, i nacekav poloven asus f3s , kolku sto proveriv dimenziite se isti i na dvata ekrana, dali mozam da go iskoristam ekranot ili sum ja utnal rabotata, odnapred fala :)

Kajgana Shop

На врв Bottom