1. Отвараш лаптопЗнам дека имаше некоја финта, некој пења или такво нешто за да ги исчистам звучниците на лаптопот. Ми се наполнија прашина, остатоци од храна и слично, па не ми текнува како се чистеа. Знае некој?
Зависи што прави во тие 12 часа.Иначе која би била нормална/идеална температура за лаптоп кој работи некаде околу 12 часа од ден, мислам температура на процесорот ?
Probook e, ne e notebook, ne ni znam kako se otvara...1. Отвараш лаптоп
2. Бришеш
3. Затвараш лаптоп
Епа сервис.Probook e, ne e notebook, ne ni znam kako se otvara...
Е па ај не...Епа сервис.
Епа што сега, да те научиме да отвараш и расклопуваш лаптоп? Колку ќе платиш за часови?Е па ај не...
Не сакам да ме учите како да расклопам лаптоп не сум глуп. Јас прашав каква беше таа пења, паста или што и да беше што се ставаше и чистеше, не сакам да расклопувам тазе лаптот. Да беше за раслопување фала богу немаше да прашам на форум:icon_coolЕпа што сега, да те научиме да отвараш и расклопуваш лаптоп? Колку ќе платиш за часови?
ne be ima takvo nesto znae on samo lap top neznae kako da otvori toa go maciKAkva penja pasta be druze ne postoi takvo nisto. Moze samo da go izduvas so kompresiran vozduh ama i toa na otvoren treba da go napravis