Здраво, ме интересира за купен преносен компјутер од Анхоч ,дали има попуст 5% за плаќање во готово.Знам дека за десктоп компјутерите има,пошто е наведено на веб сајтот,додека кај преносните не пишува ништо.Некој искуство,ил да знае? поздрав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве молам за инфо!!
Каде да купам во Скопје ССД од 256 гига за лаптоп?
Здраво, ме интересира за купен преносен компјутер од Анхоч ,дали има попуст 5% за плаќање во готово.Знам дека за десктоп компјутерите има,пошто е наведено на веб сајтот,додека кај преносните не пишува ништо.Некој искуство,ил да знае? поздрав
Здраво! Имам еден проблем. Имам Asus N61-jv, ми беше вклучен на батерија и си работеше нормално. Го исклучив, и беше исклучен околу 1-2 часа, и следниот пат кога го вклучив светна само power копчето, и сијаличката која е за инндикација на процесорот свети бледо, и се однесува како воопшто да не е вклучен, меѓутоа се слуша работа на вентилаторите. Пробав да го вклучам и на адаптер, пробав и да извадам батеријата од него, почекав околу 1 час, пак исто. Видов по форумиве да се притисне копчето околу 1 минута без напојување, пак несака. Некој да не знае што би можело да е проблемот, да не има некоја финта нешто???
Момци 99 степени многу е за лаптоп(вајда е температура на процесор :$) ?
Мерам со Real Temp ако може препорачајте ми уште некој програм за проверка на температура![]()
CoreTemp
OCCT
SpeedFan
Точен бил и real temp. Можам ли сам да го отворам да го исчистам ?Како што гледам 6 штрафа се
Да седнувам да се замарам или да го носам во сет ?
![]()
корун викаш на 15 инч. исти се? оти на ибеј како што гледав различни ми стојатПа нема да бараш кулер за acer aspie 6930 туку ќе бараш кулер за 15 инчен лаптоп.
корун викаш на 15 инч. исти се? оти на ибеј како што гледав различни ми стојат
vo bilo koja prodavnica za kompjuteri moze da ima a i da nema ke ti kazat tamu kade mozes da najdes i se vika UPS toaлуѓе потребна ми е помош,на другар струјата не му чини баш и два пати му се поебува компјутерот ( и напојување и графичката).Лекот за тоа ми кажаа дека е стабилизатор..дали е точно и доколку е точно да ми кажете кај има да му кажам да купи.
Дали биосот би се подигнал без РАМ, или друг случај без процесор.
За двете поединечно ме интересира.
И без РАМ(евентуално расипан ако е) ?Нема да се уклучи компјутерот.